Moje kochane CTI :)
- Maro.wow99
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI, Forester 2.0, 206 Gt 2225
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Moje kochane CTI :)
Ładne bardzo ładne też się skusze na nowy daszek do mojego cti
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Co nówka to nówka od razu +10 do szczelności
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Nie ma co się zastanawiać. Jak robita cabrio to tylko tam. Nie ma opcji, że gdzie indziej. Polecam na 100 %.
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
No prosze a ostatnio sie zastanwailem czyje to CTi stoi u mnie pod firma. Lublin nie jest nudny, ale jak lazisz bez przewodnika, to sorry, zycie.
Car Valeting, Car Detailing.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Wyglada swietnie, kawal dobrej roboty. Pojechales tam specjalnie z Poznania zeby dach zrobic ?
Wygląda super,ale czy tylna szyba ma tak odstawać,czy są jakieś kołeczki do montażu A czy środkową część też wymieniałeś,autko wygląda zajebiście
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
Szyba nie odstaje tylko tam się kończy materiał. Że jest trochę krzywo to już wina tej listewki, która biegnie w poprzek. Ruda ją trochę nadżarła :/
Para nie jechałem z Poznania tylko z okolic Warszawy 200 km w jedną Tylko blachy są z Poznania. Jutro idę przerejestrować. Jakby było trzeba to i stamtąd bym jechał
Dzięki za miłe słowa. Dzisiaj to nawet jakiś koleś starszy do mnie podszedł jak stałem przy chodniku i zachwycał się Pugiem. Jaka to radocha ogarnia kiedy inni też wieszają oko na aucie i się miło uśmiechają Aż chce się dalej robić przy furze
Para nie jechałem z Poznania tylko z okolic Warszawy 200 km w jedną Tylko blachy są z Poznania. Jutro idę przerejestrować. Jakby było trzeba to i stamtąd bym jechał
Dzięki za miłe słowa. Dzisiaj to nawet jakiś koleś starszy do mnie podszedł jak stałem przy chodniku i zachwycał się Pugiem. Jaka to radocha ogarnia kiedy inni też wieszają oko na aucie i się miło uśmiechają Aż chce się dalej robić przy furze
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Dlatego wlasnie kocham zadbane 205tki Inni tez potrafia to docenic. Widze ze twoje CTI wcale nie wymaga tyle pracy, drobne detale z zewnatrz i bedzie swietnie, kiedy zakladasz listewki ? Masz ten sam problem co ja , korek wlewu innego koloru
- MichalKowalski
- Junior
- Posiadany PUG: 205 cabriolet '94 (TU3MC/Z), 205 Gentry manual '90 (XU9J1), 205 Roland Garros '90 (TU3M)
Doceniają, doceniają. W przypadku 205 cabrio stosunek cena do ilości słów zachwytu wśród otoczenia jest rewelacyjny.
MK
MK
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Dobre zadbane cabrio zawsze bedzie w cenie i bedzie doceniane przez ludzi. Ciesze sie ze Slawek sie spisal z dachem wyglada apetycznie. Szkoda ze nie dales znac wczesniej Slawek to moj dobry znajomy, ale wazne ze jestes zadowolony.
Kazda morda pasuje do Forda!
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
Pisałem przecież, że będę zmieniał
A korka lakiernik zapomniał psiknąć Po listewki muszę się niedługo odezwać do jednego klubowicza
A korka lakiernik zapomniał psiknąć Po listewki muszę się niedługo odezwać do jednego klubowicza
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
Kuźwa, wychodzę sobie z urzędu komunikacji z nowymi blachami i oczywiście rundka honorowa przez miasto Zdążyłem tylko przez przejazd kolejowy przejechać i pękła mi linka od sprzęgła
Co za niefart Dużo jest roboty z zakładaniem nowej linki i czy trzeba mieć super umiejętności do tego ??
Co za niefart Dużo jest roboty z zakładaniem nowej linki i czy trzeba mieć super umiejętności do tego ??
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
nie duzo roboty, proponuje odkrecic pedal do wymiany, latwiej trafic tym haczykiem ktorym zakonczona jest linka. Jesli kupujesz linke to zwroc uwage do jakiej skrzyni kupujesz bo jest roznica.
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
To, że się jeszcze zapytam - skąd mam wiedzieć jaką mam skrzynię ?? Wsteczny się wbija na maxa w lewo i a'la jedynka.