205 Mi16 by Levis
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: 205 Mi16 by Levis
Z tego co sie orientuje to dostales obnizke ceny az o 2000zl, w sam raz na te twoje drobne naprawy wiec czego jeszcze marudzisz. 2000zl z ceny auta to nie byle co.
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Jezeli sie nie myle to w moim watku bylo poruszane ze wydech jest sciagniety jakies dwa lata temu jezeli sie nie myle!!!! Pragne tez zaznaczyc ze to Ty kupujesz auto i Ty zadajesz pytania a Ja na nie odpowiadam ale Ty kupiles auto w ciemno i masz pretensje do ludzi z powodu wlasnej tepoty!!!!!Nawet nie wiedziales ze auto nie ma zamkow tak swietnie miales przestudiowane auto!!!! Jezeli dobrze pamietam wyslalem Ci fotki z kwietnia i to byly ostatnie fotki jakie mialem porobione auta potem auto pojechalo do znajomego i stalo az do przyjazdu do Polski. A teraz wklejasz fotki z przed nie wiem ilu lat no wez sie chlopie nad soba zastanow.
Marudzisz jak jakas baba ale slyszalem ze taki jestes wiec biore na to poprawke:)
Przeglad proponowalem ze zrobie w Lublinie i bedziesz mial auto po przegladzie ale tego juz nie chciales tutaj ujawnic wiec skocz juz p.....ic i sie zajmij autem jezeli potrafisz!!!!!!
Marudzisz jak jakas baba ale slyszalem ze taki jestes wiec biore na to poprawke:)
Przeglad proponowalem ze zrobie w Lublinie i bedziesz mial auto po przegladzie ale tego juz nie chciales tutaj ujawnic wiec skocz juz p.....ic i sie zajmij autem jezeli potrafisz!!!!!!
Kazda morda pasuje do Forda!
- levis
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450
Spoko purysto, zajmij się swoimi samochodami, upewnij się, że Ci opony nie obcierają, że paski nie piszczą, że sie akumulatory nie rozładowywują, że wydechy nie pierdzą, że szpachla nie pęka... a dopiero później możesz mi dawać rady jak i co robić z samochodem...
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Radze wyluzowac bo temat pojdzie do kosza. Fajnie sie czyta o aucie ale wasze prywatne spory po kupnie i sprzedazy mozecie zalatwiac na PW.
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
Hahahahah chłopcy nie bijcie się już i tak jest po zawodach
Nawet rozumiem frustrację po zakupie owianego legendą auta, też kiedyś tak napaliłem się na moje GTI i kosztowało mnie to mnóstwo nerwów, czasu i PLNów. Ale i tak bym go nie zamienił - frajda z jazdy bezcenna, a i mechaniki się przy okazji nauczyłem
Levis strasznie dziwi mnie, że w takich okolicznościach kupiłeś auto. Heh, trzeba było chociaż zapytać o zdanie ludzi którzy widzieli je na żywo. Szanuje Munira za podejście do aut, włożoną kaskę etc., ale na żywo nie ma ideałów wśród youngtimerów, nawet w Loży. Dlatego życzę pasji i wytrwałości w budowaniu auta.
Pozostaje jeszcze kwestia szacunku do innych użytkowników forum... Nie rozumiem pewnych wycieczek personalnych Munira i żałuję, że przegapiłem fragment dyskusji z udziałem Manieczka - mam działkę i garaż pod Lublinem, swapowałem chłopakowi 405, ale pielgrzymek i ślinienia się do aut sobie nie przypominam, przynajmniej w moim wykonaniu...
Pokój
Nawet rozumiem frustrację po zakupie owianego legendą auta, też kiedyś tak napaliłem się na moje GTI i kosztowało mnie to mnóstwo nerwów, czasu i PLNów. Ale i tak bym go nie zamienił - frajda z jazdy bezcenna, a i mechaniki się przy okazji nauczyłem
Levis strasznie dziwi mnie, że w takich okolicznościach kupiłeś auto. Heh, trzeba było chociaż zapytać o zdanie ludzi którzy widzieli je na żywo. Szanuje Munira za podejście do aut, włożoną kaskę etc., ale na żywo nie ma ideałów wśród youngtimerów, nawet w Loży. Dlatego życzę pasji i wytrwałości w budowaniu auta.
Pozostaje jeszcze kwestia szacunku do innych użytkowników forum... Nie rozumiem pewnych wycieczek personalnych Munira i żałuję, że przegapiłem fragment dyskusji z udziałem Manieczka - mam działkę i garaż pod Lublinem, swapowałem chłopakowi 405, ale pielgrzymek i ślinienia się do aut sobie nie przypominam, przynajmniej w moim wykonaniu...
Pokój
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Para co sie napinasz, przeciez chlopaki sobie zartujaPara pisze:Radze wyluzowac bo temat pojdzie do kosza. Fajnie sie czyta o aucie ale wasze prywatne spory po kupnie i sprzedazy mozecie zalatwiac na PW.
- levis
- Uzalezniony
A wracając do tematu, przegląd już mam, teraz kwestia urzędu skarbowego i przerejestrowania , no i nowe OC.
A potem szukanie felg od 206 s16 (te które ma HAKU)
Potem zostaje problem doboru opon, w sensie rozmiaru, zastanawiam się nad 195/45/16 lub 195/40/16 - może ktoś doradzić jakie laczki i jaki koszt mniej więcej ?
A potem szukanie felg od 206 s16 (te które ma HAKU)
Potem zostaje problem doboru opon, w sensie rozmiaru, zastanawiam się nad 195/45/16 lub 195/40/16 - może ktoś doradzić jakie laczki i jaki koszt mniej więcej ?
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
90% znanych mi ludzi którzy mieli te felgi mieli 195/45 Goodyear F1 ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 6928887
Mi sie osobiście wydaje że felga 16 to za dużo jak do 205. Można też kupić fajne opony w rozmirze 15 cali i są dużo tańsze niz 16.
Sprzedam dużo części do skrzyń biegów BE1/BE3 (dzwony, korpusy, koła zębate, dyferencjały itd)
- levis
- Uzalezniony
Ja chyba skuszę się na Toyo T1R.
Ale najpierw zrobię przymiarkę od Haku
Ale najpierw zrobię przymiarkę od Haku
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 6928887
Jak dla mnie toyo T1R to trochę przereklamowana opona.
Sprzedam dużo części do skrzyń biegów BE1/BE3 (dzwony, korpusy, koła zębate, dyferencjały itd)
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
wiem że moje GTI kiedyś stało na 16" właśnie takich jak ma Haku i nic nie obcierało. Z tego co czytałem w temacie raczej zaciski nie pozwolą na zejście do 15" felgi.
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Osmonov, Levis ma belke z 309 GTI wiec jest szerzej.
Levis uwazaj bo mozesz wpasc z deszczu pod rynne, sprawdziles wogole czy te 16tki nie beda ci obcierac ???
Levis uwazaj bo mozesz wpasc z deszczu pod rynne, sprawdziles wogole czy te 16tki nie beda ci obcierac ???
- levis
- Uzalezniony
Jeszcze nie, ale przy okazji ustawię się z Haku i zrobię przymiarkę, z resztą nie wydaje mi się, żeby to była wina felg/opon obcierania, bo obciera tylko z jednej strony...
Natomiast te 17 mi się po prostu nie podobają, dlatego chcę 16tki z 206.
Natomiast te 17 mi się po prostu nie podobają, dlatego chcę 16tki z 206.