KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
ehhh czak, black GTi już dzięki temu taki jak ma być
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Narzekacie Jak pomaluje się te spoilery na czarno i odpowiednio przepoleruję + siatka - będzie miał swój urok zobaczycie ) Jestem osobą, której GTI będzie trochę odbiegać od oryginału ).
- kojak
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Peugeot 106 , 205 w poszukiwaniu :D
- Numer Gadu-gadu: 2948084
Nie no wiesz jak lubisz gdy wies spiewa wies tanczy to spoko!!ale fakt faktem zle to bedzie wygladac moim skromnym zdaniem!!wiec jesli możesz to przemysl to raz jeszcze!!pzdr
Jacek jak będziesz chciał sprzedać,to ja bym to kupił do CJ,daj znać
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
jak to założysz to się zbierzemy, przyjedziemy do Ciebie i sprawimy łomot a Gti pojedzie z namiCzak pisze:Narzekacie Jak pomaluje się te spoilery na czarno i odpowiednio przepoleruję + siatka - będzie miał swój urok zobaczycie ) Jestem osobą, której GTI będzie trochę odbiegać od oryginału ).
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Zdążymy przed występem auta w Operacji Tuning?
Czak, chłopie opanuj się! Z tą dokładką od 309 wygląda ok, po kiego grzyba takie "ospojlerowanie"?
Czak, chłopie opanuj się! Z tą dokładką od 309 wygląda ok, po kiego grzyba takie "ospojlerowanie"?
- Czak
- Uzalezniony
- Kontakt:
Dobra chłopaki daliście się wkręcić to ospoilerowanie nie jest dedykowane do Peugeota i znalazłem je przypadkowo robiąc porządki w garażu . Jest dedykowane do Opla corsy C , ale poprzedni właściciel nie wytrzymał napięcia i założył je zimą więc jest lekko po przejsciach;p. Nawet gdybym chciał założyć to kształty za nic nie podejdą i Corsa C jest szersza . Tutaj macie przykładowy link http://allegro.pl/opel-corsa-b-zderzak- ... 94356.html.
Pozatym też mam oczy i by mnie to bolało. Co do zderzaka z 309tki to nie umiem sobie z nim dać rady . Jak był krzywo to przynajmniej lampy miałem równo spasowane, jak jest teraz prosto to lampy mi znowu trochę w górę poszły nie mam siły , ale generalnie jest spoko i teraz wygląda w miare normalnie .
Gdyby ktoś chciał przerobić Corse na pług niech da znać ;P.
Robson możemy się podzielić tylny pewnie też się będzie dało na przód założyć .
Pozatym też mam oczy i by mnie to bolało. Co do zderzaka z 309tki to nie umiem sobie z nim dać rady . Jak był krzywo to przynajmniej lampy miałem równo spasowane, jak jest teraz prosto to lampy mi znowu trochę w górę poszły nie mam siły , ale generalnie jest spoko i teraz wygląda w miare normalnie .
Gdyby ktoś chciał przerobić Corse na pług niech da znać ;P.
Jacek jak będziesz chciał sprzedać,to ja bym to kupił do CJ,daj znać
Robson możemy się podzielić tylny pewnie też się będzie dało na przód założyć .
Pluto myślę , że tobie to podejdzie bez malowania .Zdążymy przed występem auta w Operacji Tuning?
Czak ,a dużo trzeba przerabiać ,aby pasowało do 205 i ile byś chciał za to
- Czak
- Uzalezniony
- Kontakt:
Myślę, że trzeba zwężać jak zderzak z 309tki, przód jeszcze jakoś podejdzie, progi też, ale do tylnego trzeba by tylny zderzak zdemontować i zamontować na goło;).Co do ceny dogadamy się ;P.
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Dzięki ale niePluto myślę , że tobie to podejdzie bez malowania .
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Jestem zainteresowany przyszłotygodniowym wypadem na gokarty.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Byku a jaki dzień by ci pasował? Najtaniej wychodzi od poniedziałku do czwartku więc myślałem żeby tak się wybrać bo tam do 23 jest czynne więc chyba nikt nie będzie miał problemu że w pracy siedzipszemeq pisze:Jestem zainteresowany przyszłotygodniowym wypadem na gokarty.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Mnie najbardziej odpowiada sobota lub niedziela bo w poniedziałek, środę i piątek siedze w robocie do 21 a co 2 tydzień we wtorek, czwartek i sobotę więc mija się to z celem. Tak mam do końca miesiąca. Jak mnie nie wywiewa w wekendy z domu to jestem dostępny w soboty tak od 17 do niedzieli wieczorem generalnie, chyba że siedzę w niedziele w robocie ale to da sie zmienić tylko musze wcześniej wiedzieć.
Chyba że się ustawimy jakoś koło powiedzmy 19:30 w dni w którye kończe o ludzkiej 18.
To mój cały rozkład jazdy, stosunkowo napięty ale kończe ten maraton z końcem miesiąca bo kumpel wraca z wygnania.
Chyba że się ustawimy jakoś koło powiedzmy 19:30 w dni w którye kończe o ludzkiej 18.
To mój cały rozkład jazdy, stosunkowo napięty ale kończe ten maraton z końcem miesiąca bo kumpel wraca z wygnania.
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Najtaniej wychodzi od poniedziałku do czwartku więc myślałem żeby tak się wybrać ...
Po tym jednym zdaniu mam pewność, że jestem w wątku KRAKOWSKIM
Maydoom pisze:Najtaniej wychodzi od poniedziałku do czwartku więc myślałem żeby tak się wybrać ...
Po tym jednym zdaniu mam pewność, że jestem w wątku KRAKOWSKIM
No dziś udało się pięć autek i grill był i pogoda też dopisała,brakowało Józka z Mają , Pszemka,Manwe i reszty ,za to mama Lubego jest bardzo wtajemniczona i śledzi na bieżąco sprawy klubu i zna wszystkich ksywy i nie lubi Golfów,Luby pozdrowienia dla mamy i dziękujemy za ogórki