Witam jakie mogą być konsekfencje jazdy z przestawionym o jeden ząbek paskiem rozrządu ??
jest to silnik 1,9 ma 157 tyś przebiegu i zrobił już tak 2500 km.
złe ustawienie paska
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Hej!
Poza tym ze auto bedzie wiecej palilo, i gorzej jechalo nie powinno byc wiekszych problemow. Moze sie takze na zaworach troche osadu nazbierac przez to ze zawory sa zamykane pozniej niz powinny, ale to tez nie jestem pewien.
Poza tym ze auto bedzie wiecej palilo, i gorzej jechalo nie powinno byc wiekszych problemow. Moze sie takze na zaworach troche osadu nazbierac przez to ze zawory sa zamykane pozniej niz powinny, ale to tez nie jestem pewien.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
jak sam przeskoczy ? To przeskakuje do tylu.... ale jak ktos zle zaklada... to juz zalezy tylko od niego
A jak masz regulowane kolo rozrzadu, to ludzie lekko opozniaja, tak aby zawory sie troche pozniej otwieraly, ale za to aby "troche dluzej byly otwarte" ale sam nie wiem dokladnie.
A jak masz regulowane kolo rozrzadu, to ludzie lekko opozniaja, tak aby zawory sie troche pozniej otwieraly, ale za to aby "troche dluzej byly otwarte" ale sam nie wiem dokladnie.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.