jazda bez plynu w chlodnicy !
jazda bez plynu w chlodnicy !
Mam problem Ciagle ucieka mi plyn od chlodnicy myslalem kiedys ze to uszczelka pod glowica ale okazalo sie ze nie jak zauwazylem pod samochodem mniej wiceej przy prawym przednim kole czasem jest mokra plama ale koles ktory robi mi ten somochodzik nie jest w stanie powiedziec m iskad to cieknie Mieliscie moze juz tak ?? Jakie sa konskewencje jezdzenia bez tego plynu ?? Samochod wydaje mi sie ze chodzi dobrze, jest cieplo w srodku i silnik sie nie grzeje. wzkazówka od temp silnika jest conajwyzej na srodku ? czy mozna jezdzic bez tego plynu??? bo mnie drogo dolewki kosztuja
- simonszop
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
rotel1 dobrze prawi - piwa mu
ja mialem to samo - raz na 2 dni musialem dolewac i dlugo nikt nie wiedzial skad cieknie, w koncu sie wk...lem i wymienilem wszystkie opaski i gumowe wezyki ktore mogly ten przeciek powodowac! i pomoglo!!
teraz mam problem ze zbiornikiem wyrownawczym, bo nieszczelny troche jest, ale to juz tak male ubytki ze sie tym nie przejmuje!
ja mialem to samo - raz na 2 dni musialem dolewac i dlugo nikt nie wiedzial skad cieknie, w koncu sie wk...lem i wymienilem wszystkie opaski i gumowe wezyki ktore mogly ten przeciek powodowac! i pomoglo!!
teraz mam problem ze zbiornikiem wyrownawczym, bo nieszczelny troche jest, ale to juz tak male ubytki ze sie tym nie przejmuje!