głupio mi tak, ale potrzebuję pilnie pomocy! Muszę jak najszybciej przewieźć swojego Pugiego, który niestety nie odpala. Po prostu nie działa, a mam czas do piątku bo inaczej zajmie się nim straż miejska... Pomóżcie klubowicze, niestety samochód można zwieść tylko lawetą... Zapłacę... Tylko pomóżcie przewieźć
Pomocy - Warszawa
- hex
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1.6 Automat
- Numer Gadu-gadu: 1745372
- Kontakt:
Pomocy - Warszawa
Witajcie,
głupio mi tak, ale potrzebuję pilnie pomocy! Muszę jak najszybciej przewieźć swojego Pugiego, który niestety nie odpala. Po prostu nie działa, a mam czas do piątku bo inaczej zajmie się nim straż miejska... Pomóżcie klubowicze, niestety samochód można zwieść tylko lawetą... Zapłacę... Tylko pomóżcie przewieźć
- wujekmichcio
- Junior
Re: Pomocy - Warszawa
mam znajomych z lawetami,jak nikogo nie znajdziesz to napisz a podam tel do pana.. załatwię zniżki...
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
dzwoń do kolegi z forum Michał-GTI, ma lawetę i na pewno za wyraźnie mniejszą opłatą niż holowniki pomoże.
tel: 504-236-188
tel: 504-236-188
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- hex
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1.6 Automat
- Numer Gadu-gadu: 1745372
- Kontakt:
dzięki wszystkim za pomoc - samochód jest już w innym miejscu, teraz byle do wiosny i zacznę go robić! Dzięki za wyrażenie chęci pomocy