Zderzak firmy Gutmann, widac jak odstaje po bokach bez specjalnych poszerzen
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Bardzo mi sie podoba ulozenie gratow w tym 205 S16
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Mnie się podobają te stalówki... ma ktoś pomysł skąd takie wytrzasnąć? Albo takie jak były w wersji Rallye (wycięcia po obwodzie nie były okrągłe tylko trapezowate). Szukałem na allegro, ale nie ma nic pod nasz rozstaw śrub
morpheusss pisze:Mnie się podobają te stalówki... ma ktoś pomysł skąd takie wytrzasnąć? Albo takie jak były w wersji Rallye (wycięcia po obwodzie nie były okrągłe tylko trapezowate). Szukałem na allegro, ale nie ma nic pod nasz rozstaw śrub
Tzw pucharowki - np. ze 106-tki tyle ze to towar mega deficytowy... tyle ze te sa chyba poszerzone
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia."
To Gentry z silnikiem Mi16 i beżowym wnętrzem jest do sprzedania na wyspach za 1300 funtów ( 6000zł ), piękne prawda Szkoda, że u nas takich cen nie ma
Para pisze:
To Gentry z silnikiem Mi16 i beżowym wnętrzem jest do sprzedania na wyspach za 1300 funtów ( 6000zł ), piękne prawda Szkoda, że u nas takich cen nie ma
Michał, zapewniam Cię że są u nas takie ceny Tylko aut takich nie ma
A co do zdjęć - niesamowicie wygląda ta furka. Pięknie błyszczą się te Speedline
Michalku dzisiaj z rana przelecielem caly temat tej 205ki!!!! Troche inny poziom odbudowy 205 niz w klubie ale moze jeszcze ich dogonimy:) Odbudowa trwala 5 lat!!!!