Chyba już czas na konkretne wiadomości, tym razem bardzo dobre, wygląda na to, że znalazłem to czego tak długo szukałem

Jeżeli nic nadzwyczajnego z nim nie jest to będzie moje.
On na to jak na LATO- czyli klima musi byćPara pisze:No właśnie się zastanawiam czy coś kombinować czy zostawić wersję top less. Pogadam z mechanikiem, zobaczymy co on na to
Dokladnie, coraz wiecej projektow na forum to auta drugie lub trzecie "w rodzinie" albo tak jak moja turbodziwka just for pure fun. O ile wiosenne latanie, lub nocne po miescie obejdzie sie bez klimy, to juz letnie eskapdy nie bardzo, zwlaszcza jak ktos planuje TRIP. Jak sa czesci trzeba montowac i cieszyc sie powiewem chlodu w naszych cackachdruan pisze:On na to jak na LATO- czyli klima musi byćPara pisze:No właśnie się zastanawiam czy coś kombinować czy zostawić wersję top less. Pogadam z mechanikiem, zobaczymy co on na to
Para pisze:No właśnie się zastanawiam czy coś kombinować czy zostawić wersję top less. Pogadam z mechanikiem, zobaczymy co on na to
RafGentry pisze:E tam. Jesteście rozpuszczeni jak pański bicz. Nie zapominajcie, że dokładanie klimy jest nie ORY![]()