Paliwo z powietrzem...

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Hmmm powinno sie dac wyciagnac caly koszyk z pompka razem. A pozniej pompke trzeba z tej gumy wyciagnac i juz!

Tyle ze ja osobiscie mojej pompy nie wyciagalem. Jak mialem to robione to bylem zupelnym laikiem jezeli chodzi o 205 :) I robili mi to w warsztacie wiec nie mam pojecia co i jak.

Z tego co patrzylem to pompa przykrecona jest do baku srubami, po ich odkreceniu powinna cala pompa wyjsc. Jak wyjdzie, to pompa do koszyka jest przymocowana guma, i gumowymi zatrzaskami, trzeba sie pomeczyc, ale da sie to rozlaczyc.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

Kurde... to jednak mi o co innego chodziło... pompke wyciąga się z tym koszykiem co piszesz(sitkiem), ale pod nią w baku jest coś jakby drugi "koszyk" [same koszyki :) ] i ten jest przymocowany do dna baku, nie mam pojecia jak bo nie widać żadnej śrubki ani zatrzasku... i to właśnie na dnie tego koszyczka jest syf, który prawdopodobnie podczas zasysania zapycha sitko... i własnie nie wiem jak sie tego syfu pozbyć, niedosyć że ten koszyk jest przymocowany do dna baku to jeszcze na dodatek jest zbyt duży żeby wyszedł przez otwór od pompki :| chyba jedynym rozwiązaniem bedzie jakoś wyssać te brudy...
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Aaaa o tym mowisz....

No najlepszym rozwiazaniem byloby plukanie baku .... jak masz mul w tym koszyku... to masz go tez pelno w baku.

Zdejmij bak, i wyplucz go pare razy!! dokladnie! I bedziesz mial spokoj ......
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

Tam jest więcej jakiejś zdrapanej farby niż mułu... Nie mam kanału, więc będe kombinował bez wykręcania baku... bynajmniej w najbliższym czasie... myśle żeby włożyć do baku jakąś rurke i odessać ten syf... może ściągne chociaż na tyle by silnik mógł na benzynie pracować...
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
ODPOWIEDZ