A tam to trochę zmodernizowane Gtimoralez pisze:Jesuu, ledwo rozpoznalem Gadzine na zdjeciachKupil sobie łade
?
Z tego wynika, że mowa tutaj o podwójnym podatku co jest chyba wbrew konstytucji? Ale w Państwie Absurdu można się wszystkiego spodziewać...Maja pisze:Wicemarszałek województwa Wojciech Kozak (PSL) chce wprowadzić opłaty dla kierowców za jazdę po Krakowie.
co do midnight club to świetna gra gram w 2 część na kompie z synem (na sieci i na 2 kompy) i w 3 część jak mi syn pożycza PSPCzak pisze:Midnight club 205tki w środku tygodniajak nic. Też bym polatał po nocy, ale niestety mój Pug ma podcięte "lotki" jak kura i nie lata !
Gad z Ładą też był ??
Za to wczoraj koło 1 w nocy latałem Xsarą 2.0 VTS od znajomego i muszę przyznać, że Para chce fajny silnik wsadzić do Puzia.
Powodzeniajozek pisze:No i polataliśmy trochę po okolicy. Brzesko w składzie RafGentry, Druan, Gad, Maja i ja zaliczone.
Lubomir pisze:Powodzeniajozek pisze:No i polataliśmy trochę po okolicy. Brzesko w składzie RafGentry, Druan, Gad, Maja i ja zaliczone., się wyjaśniło wreszcie.
Ale się porobiło,to już koniec?Lubomir pisze:Powodzeniajozek pisze:No i polataliśmy trochę po okolicy. Brzesko w składzie RafGentry, Druan, Gad, Maja i ja zaliczone., się wyjaśniło wreszcie.
A co ma ,,piernik do wiatraka''?, bo nie ,,czaję''.Agulek-205 pisze:Ale się porobiło,to już koniec?Lubomir pisze:Powodzeniajozek pisze:No i polataliśmy trochę po okolicy. Brzesko w składzie RafGentry, Druan, Gad, Maja i ja zaliczone., się wyjaśniło wreszcie.
może jeszcze kupisz GTI