Hmmm powinno sie dac wyciagnac caly koszyk z pompka razem. A pozniej pompke trzeba z tej gumy wyciagnac i juz!
Tyle ze ja osobiscie mojej pompy nie wyciagalem. Jak mialem to robione to bylem zupelnym laikiem jezeli chodzi o 205 I robili mi to w warsztacie wiec nie mam pojecia co i jak.
Z tego co patrzylem to pompa przykrecona jest do baku srubami, po ich odkreceniu powinna cala pompa wyjsc. Jak wyjdzie, to pompa do koszyka jest przymocowana guma, i gumowymi zatrzaskami, trzeba sie pomeczyc, ale da sie to rozlaczyc.
Paliwo z powietrzem...
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
Kurde... to jednak mi o co innego chodziło... pompke wyciąga się z tym koszykiem co piszesz(sitkiem), ale pod nią w baku jest coś jakby drugi "koszyk" [same koszyki ] i ten jest przymocowany do dna baku, nie mam pojecia jak bo nie widać żadnej śrubki ani zatrzasku... i to właśnie na dnie tego koszyczka jest syf, który prawdopodobnie podczas zasysania zapycha sitko... i własnie nie wiem jak sie tego syfu pozbyć, niedosyć że ten koszyk jest przymocowany do dna baku to jeszcze na dodatek jest zbyt duży żeby wyszedł przez otwór od pompki chyba jedynym rozwiązaniem bedzie jakoś wyssać te brudy...
Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem
- Kaktus
- Maniak
- Kontakt:
Aaaa o tym mowisz....
No najlepszym rozwiazaniem byloby plukanie baku .... jak masz mul w tym koszyku... to masz go tez pelno w baku.
Zdejmij bak, i wyplucz go pare razy!! dokladnie! I bedziesz mial spokoj ......
No najlepszym rozwiazaniem byloby plukanie baku .... jak masz mul w tym koszyku... to masz go tez pelno w baku.
Zdejmij bak, i wyplucz go pare razy!! dokladnie! I bedziesz mial spokoj ......
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
Tam jest więcej jakiejś zdrapanej farby niż mułu... Nie mam kanału, więc będe kombinował bez wykręcania baku... bynajmniej w najbliższym czasie... myśle żeby włożyć do baku jakąś rurke i odessać ten syf... może ściągne chociaż na tyle by silnik mógł na benzynie pracować...
Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem