morpheusss pisze:Dajcie mi jeszcze z tydzień zanim postawie XSa na nogi... albo wpadajcie do mnie, zapraszam
Tylko nie mów ze go odbudowujesz z nowa budą to by sie moze coś zdziałało ale buda po takim dzwonie to trumna moim zdaniem...
Pochwal się co tam sie udało Ci zdziałać...
Z częściami to Ty raczej problemu nie masz Kojarzę Cię z ageny z tychów hehe.
205... i wszystko inne zostaje w tyle
Technik konserwacji zabytków, w pracy i w garażu :p
to ładnie że bude kupiłeś, coś z tego będzie
czyli mimo wszystko dobrze kojarzyłem, ale nie do końca
Pamiętam xs'a jak stał pod ageną, kiedyś często się zaopatrywałem tam w części, jeszcze parę lat temu był problem cokolwiek do 205 nabyć w moim terenie... teraz to bez problemu bo jest specjalistyczny sklep po blisku
Ja w niedziele zaczynam batalie ze sprzęgłem, niestety nie wiem co w trawie piszczy więc nie wiem kiedy skończę. Mam nadzieje, że termin 27.02 jest bardzo realny na spota... Jakieś propozycje co do miejsca...?
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
Weekend komuś pasuje? U mnie zmiana planów jeśli chodzi o legalizację nowej budy, więc przypuszczam że do soboty się nie wyrobię. Tak jak pisałem, zapraszam do siebie odpalimy grilla, wypijemy po jednym bezalkoholowym i do domu
Termin jest w porządku, kwestia wyboru miejsca, ekipa "podkatowicka" hmmm znam miejsce ale wszystkim by było daleko (oprócz mnie) więc odpada nie wiem jakie zwyczaje panują bo pierwszy raz się wybieram, ale może wykorzystać parking auchana w mikołowie, albo żorach , jak by był mikołów to faktycznie mozna odwiedzić morpheusssa
Termin jest w porządku, kwestia wyboru miejsca, ekipa "podkatowicka" hmmm znam miejsce ale wszystkim by było daleko (oprócz mnie) więc odpada nie wiem jakie zwyczaje panują bo pierwszy raz się wybieram, ale może wykorzystać parking auchana w mikołowie, albo żorach , jak by był mikołów to faktycznie mozna odwiedzić morpheusssa
Parkin Auchana w mikołowie mi pasuje, ale nie wiem jak reszta ja mam w sumie tak samo jak do mcdonaldsa na 3 stawach, który zazwyczaj jest zawalony