Próba włamania

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
Martinoo
Moderator
Posiadany PUG: 205 Color line Dturbo, 307 XSI HDI, 407 SW 2.0 HDI
Numer Gadu-gadu: 8330169
Kontakt:

Re: Próba włamania

Post autor: Martinoo »

morpheusss pisze:Masz tam z kimś nadarte? czy po prostu jakaś k...a sie znalazła?
Nikomu nigdy w droge nie wchodziłem bo nie naleze do ludzi którzy lubia problemy,

mysle ze to czysta zazdrość bo auto przez rok było w kiepskim stanie po czym nagle stał sie błyszczacy i swiecący.

Jakas k...a sie znalazła i tyle.

Tylko nie rozumiem co temu komus to da. Radość że bede miał wydatek?? 8)7

To co zawieśc do znajomka auto żeby załozył alarm??

Oprócz tego alarmu wyciagnąłem z piwnicy lage na pedały
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Obrazek
Awatar użytkownika
morpheusss
Junior
Posiadany PUG: 205 XS '89 TU3M - wrak & 205 XL TU3M & 205 Look TU3M
Numer Gadu-gadu: 2292990

Post autor: morpheusss »

szczerze...? nie wiem czy warto. Ktoś będzie Cię chciał wk..ć to ci spuści powietrze z kół po czym rozetnie opony. Żaden alarm tego nie złapie...
Awatar użytkownika
Martinoo
Moderator
Kontakt:

morpheusss pisze:szczerze...? nie wiem czy warto. Ktoś będzie Cię chciał wk..ć to ci spuści powietrze z kół po czym rozetnie opony. Żaden alarm tego nie złapie...
Z drugiej strony jak zamontuje czujnik wstrzasowy i mocna syrene to przynajmniej zacznie wyć
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Obrazek
Awatar użytkownika
morpheusss
Junior

Nie zacznie wyć. Popuści wentyle i samochód delikatnie siądzie na felgach, potem rozpruje opony : /
Chodzą po tym świecie takie ch... że się w pale nie mieści :/
Awatar użytkownika
Martinoo
Moderator
Kontakt:

morpheusss pisze:Nie zacznie wyć. Popuści wentyle i samochód delikatnie siądzie na felgach, potem rozpruje opony : /
Chodzą po tym świecie takie ch... że się w pale nie mieści :/
A no się nie mieści
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Obrazek
bez_polotu
Junior
Posiadany PUG: 406 TS6
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: bez_polotu »

Wtrącę swoje 3 grosze... Parkowałem kiedyś na błotnistym poboczu (nie łamiąc żadnych przepisów) gdy po drugiej stronie ulicy był nowo zrobiony suchy chodnik z kostki brukowej. Jakiś głupek przerysował mi 2 razy auto w ciągu 2 nocy raz z jednej strony raz z drugiej, rysy były głębokie do podkładu, od przednich błotników przez drzwi do tylnych błotników. Jak się dowiedziałem podobno mój samochód przeszkadzał komuś w przejściu poboczem "do nikąd" bo nikt nie mieszkał w pobliżu 8)7 Najgorsze jest to że żaden alarm przed tym nie uchroni a koszta naprawy są równoznaczne z lakierowaniem całego auta... od tej pory bardzo starannie dobieram miejsca parkowania tak aby przypadkiem mrówce nie przeszkadzać w dojściu do mrowiska.

Nie ma rady na kretynów, no chyba że garaż pod własnym domem... niestety niektórzy ludzie są głupi i nic z tym nie zrobisz :/
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
Awatar użytkownika
Martinoo
Moderator
Kontakt:

osmolov pisze:Wtrącę swoje 3 grosze... Parkowałem kiedyś na błotnistym poboczu (nie łamiąc żadnych przepisów) gdy po drugiej stronie ulicy był nowo zrobiony suchy chodnik z kostki brukowej. Jakiś głupek przerysował mi 2 razy auto w ciągu 2 nocy raz z jednej strony raz z drugiej, rysy były głębokie do podkładu, od przednich błotników przez drzwi do tylnych błotników. Jak się dowiedziałem podobno mój samochód przeszkadzał komuś w przejściu poboczem "do nikąd" bo nikt nie mieszkał w pobliżu 8)7 Najgorsze jest to że żaden alarm przed tym nie uchroni a koszta naprawy są równoznaczne z lakierowaniem całego auta... od tej pory bardzo starannie dobieram miejsca parkowania tak aby przypadkiem mrówce nie przeszkadzać w dojściu do mrowiska.

Nie ma rady na kretynów, no chyba że garaż pod własnym domem... niestety niektórzy ludzie są głupi i nic z tym nie zrobisz :/
Miejsce mam w hali garażowej pod blokiem w którym mieszkam
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Obrazek
babelo
Maniak

Post autor: babelo »

Zgadza się jak trafisz na h**a któremu się nudzi, albo za dużo wypił i zgrywa bohatera nic nie pomoże, jedynie złapać takiego i mu spuścić łomot!
Ojcu raz porysowali pijaczki maskę pod sklepem, nie dużo ale porysowali, perswadowanie nie pomogło porysowali drugi raz i byli na tyle bezczelni że praktycznie na oczach a powód był taki że na piwo nie dostali dopiero siłą dało się dotrzeć do nich dostali jeden z drugim po ryju teraz jak jadę ojca autem pod sklep to się pytają czy nie popilnować :mrgreen:

Ale nie zawsze tak jest że wiadomo kto to zrobił, w zeszłym tygodniu znajomemu zmasakrowali BMW pod blokiem, poskakali sobie po aucie, było to w nocy, świadków brak, policja rozkłada ręce!
Dlatego mieszkam na wsi, Indiany nikt mi nie ruszy, nawet nie zamykam czasami na noc ale jak by tak ktoś ją drasnął nogi z dupy bym powyrywał :evil:
Awatar użytkownika
Martinoo
Moderator
Kontakt:

babelo pisze:Zgadza się jak trafisz na h**a któremu się nudzi, albo za dużo wypił i zgrywa bohatera nic nie pomoże, jedynie złapać takiego i mu spuścić łomot!
Ojcu raz porysowali pijaczki maskę pod sklepem, nie dużo ale porysowali, perswadowanie nie pomogło porysowali drugi raz i byli na tyle bezczelni że praktycznie na oczach a powód był taki że na piwo nie dostali dopiero siłą dało się dotrzeć do nich dostali jeden z drugim po ryju teraz jak jadę ojca autem pod sklep to się pytają czy nie popilnować :mrgreen:

Ale nie zawsze tak jest że wiadomo kto to zrobił, w zeszłym tygodniu znajomemu zmasakrowali BMW pod blokiem, poskakali sobie po aucie, było to w nocy, świadków brak, policja rozkłada ręce!
Dlatego mieszkam na wsi, Indiany nikt mi nie ruszy, nawet nie zamykam czasami na noc ale jak by tak ktoś ją drasnął nogi z dupy bym powyrywał :evil:
dlatego babelo w nastepnym roku przeprowadzam sie poza Gdynie i auto bede mial w moim prywatnym garazu
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Obrazek
grzesiek309
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
Kontakt:

Post autor: grzesiek309 »

Dziś w nocy albo rano ktoś wlazł mi do omegi :x Ukradł panel i okulary przeciwsłoneczne 8)7 Co ciekawe pilot od radia i samo radio zostały :o
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia... :D
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko ;) https://www.facebook.com/205renovation/
Awatar użytkownika
morpheusss
Junior

auto jak ?
Awatar użytkownika
Martinoo
Moderator
Kontakt:

grzesiek309 pisze:Dziś w nocy albo rano ktoś wlazł mi do omegi :x Ukradł panel i okulary przeciwsłoneczne 8)7 Co ciekawe pilot od radia i samo radio zostały :o
To dziwne że po sam panel i okulary ktos wlazł 8)7
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Obrazek
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Pewnie jakiś guwniarz,łapy bym u........ł przy samej d...e,więcej szkód narobią ,niż to wszystko warte :evil:
grzesiek309
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
Kontakt:

Post autor: grzesiek309 »

Prawdopodobnie jakaś gówniara :!: Mama znalazła w samochodzie pomadkę, która nie była jej 8)7 W samochodzie o dziwo nic się nie stało bo możliwe że od mrozu któreś drzwi się nie domknęły 8)7 Musiała się spieszyć bo zgubiła u sąsiada pod bramą słuchawki od telefonu mamy :| Musimy z ojcem pomyśleć nad alarmami do omy i puga :roll:
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia... :D
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko ;) https://www.facebook.com/205renovation/
Awatar użytkownika
morpheusss
Junior

No to masz szczęśćie, że nie zniszczyła wozu...
Białystok... hmm.. kumpel był miesięcznym quasquaiem w białymstoku coś załatwiać, wyszedł z auta na 20 minut, ktoś w środku miasta wybił mu szybę i ukradł....nic. Na szybie był uchwyt no navi, widać ktoś miał nadzieję że będzie w schowku.
Szkoda słów czasami..
ODPOWIEDZ