Martinoo, wać jesteś miejscowy, proponuj co tam warto zobaczyć, ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Nad morzem byłem raz, za dziecka

Godne uwagi są:morpheusss pisze:Hola hola... ślub ślubem, ale są rzeczy ważne i ważniejsze ! Ślub zawsze możecie przełożyć, tripu się nie przełoży
Martinoo, wać jesteś miejscowy, proponuj co tam warto zobaczyć, ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Nad morzem byłem raz, za dzieckaJeśli nie masz pomysłów, to coś poszukam.
MiceK pisze:Pewnie, po co sobie życie uprzykrzać
No własnie masz racje, jak dokładny termin to mozna rozmawiac dalejDJPreZes pisze:Malbork latem to jest jazda bez trzymanki... tłumy, tłumy, tłumy... do Gdyni można dorzucić molo w Orłowie, ale koniecznie przed albo po obejrzeniu molo w Sopocie![]()
Ogólnie moglibyśmy razem z Martinoo gdzieś usiąść, pogadać i przedstawić parę opcji planów zwiedzaniaTylko jako tako trzeba termin znać.
Na plazowanie to najlepiej pojechac do Karwi, i mniej ludzi i plaża bardzo czysta no i nad otwartym morzemDJPreZes pisze:Hel przez całe lato to jazda bez trzymanki. Raz wybrałem się do Jastarni na plaże od strony otwartego morza, to...hm... ludź na ludziu ludziem poganiałPod względem plażowania to są lepsze miejsca niż sam półwysep.
Tylko że tam to trzeba pojawic sie z samego rana bo później cięzko o miejsce do parkowaniaDJPreZes pisze:Dokładnie - Karwia jest najlepsza ;]
morpheusss pisze:Ja mam w planach się wybrać, 2 samochody z Krakowa też. Szczerze przyznam, że mam ostatnio niemały zajob z autem i każdą wolną chwilę przy nim spędzam, niezbyt mam czas żeby szukać. Możemy ustalić na początek jakiś sztywny termin? żeby każdy kto chce mógł załapać sobie urlop