robson pisze:Chciałem całej ekipie Krakowskiej serdecznie podziękować,za mile spędzone chwile w waszym towarzystwie

i miejcie odwage i napiszcie prawde dlaczego wyjebaliście mnie z ekipy

bo nawet nie macie odwagi odebrać telefonu ,za plecami każdemu dupe obrabiacie nawet w swoim gronie(
tchórze)

Robson wyluzuj proszę. Rzucasz mocne słowa.
Sam teraz uważasz się za pokrzywdzonego, a jeśli miałbym wypominać (czego dotąd nie zrobiłem), to przypomniałbym Ci wyprawę do Częstochowy po Griffe, o której dziwnym trafem wszyscy zapomnieli mnie poinformować. Nie robiłem awantury, ani nie dociekałem, czemu wtedy "wy**baliście" mnie z ekipy...
Chcesz pogadać, zapraszam w czwartek na parking do Plazy o 20:30. Będzie dobra frekwencja.
A propos "wyje*ania" z ekipy to powiem tylko tyle, że spotykamy się ostatnio regularnie, ale coś ciężko Cię zachęcić do przybycia. Mam nadzieję, że tym razem wpadniesz i albo się dogadamy wszyscy jak dorośli ludzie, albo będziemy pluć na siebie zza klawiatury, co uważam za dziecinne i absolutnie niesprzyjające budowaniu jakiejkolwiek atmosfery.
PS.
Właśnie zadzwonił do mnie nowy klubowicz z Krakowa, właściciel 1.9 GTI (rocznik 1989 z szyberdachem), który zamierza do nas dołączyć i być może również zjawi się w czwartek w Plazie.