opowiadacie pierdoły, dla mnie to mentor, mejasz, duchowy pasterz ... Powtarzajmy za Nim "na przepustnicy zbiera sie paliwo, na przepustnicy zbiera sie paliwo, na przepustnicy zbiera sie paliwo" :l ... widzę światło!
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Idźcie popatrzeć na swoje przepustnice - może takie złoża to są seryjnie montowane
pod warunkiem że popeye będzie naszym guru i otrzyma 75% zysków :l ... Aaa! przejął nademną kontrolę!! Help!!! ... na przepustnicy zbiera sie paliwo, na przepustnicy zbiera sie paliwo
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Panowie i Panie to dział REGULAMIN - chodzi w nim o to by zbierac każda kropelke cennego paliwa , na "przepustnica" jest tu tylko symbolem a raczej bardziej przenosnia poetycką. Poeta mówiac "przepusnica" chciał nam powiedzieć ile zbedniego paliwa spalamy w korkach i podczas rusznia ze świateł, to taka forma wyrazenia rozdarcia wewnętrznego poety na zbyt duze ceny paliwa i monopol paliwowy naszego państwa- lament narodu uciśnionego , a jednocześnie zadawanie sobie pytania "jeździć ,czy nie jeździć oto jest pytanie". Słowo "zbiera" miało nas zachęcić do glebokich przemysleń filozoficznych jak równiez namówić do sprzeciwienia sie monopolowi. Tu widzimy bojownicze nastawienie do gospodarki i społeczeństwa które nie daje szans na realizowanie miłości do ukochanego samochodu.
temat wypada mi zamknąć ale najpierw przeniose go na ogólny niewiem jak on tutaj trafił Regulamin to zamkniety dzial..pewnie którys z moderatorow go tu przeniósł/// cls