VI Ogólnopolski Zlot Peugeot Klub Polska 27-29.05.11
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: VI Ogólnopolski Zlot Peugeot Klub Polska 27-29.05.11
Aż wstyd sie oprzyznać ale nie pamiętam tej "Pani"
jakoś szczegolnie nie wryła mi sie w pamięć
jakoś szczegolnie nie wryła mi sie w pamięć
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Organizatorzy uznali, że jesteśmy godni poznać następne szczegóły...
Normalnie padłem z nadmiaru informacji jak na jeden razDekagram pisze: kwota będzie niska za nocleg..............
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- Altowiolistka
- Uzalezniony
hahaha
z drugiej strony wszyscy chca wszystko wiedziec, bo pierwszy raz bedzie tam zlot, o Borki to nikt za duzo raczej nie pytal bo to stare smieci byly i wszystko jasne...do tego coraz nas w sumie więcej jest i coraz wiecej klubowiczow zabiera ze soba nie tylko swoje połówki ale i dzieci i szersze grono znajomych. Przynajmniej tak wynika z tego, co czytuję na forum PKP.
z drugiej strony wszyscy chca wszystko wiedziec, bo pierwszy raz bedzie tam zlot, o Borki to nikt za duzo raczej nie pytal bo to stare smieci byly i wszystko jasne...do tego coraz nas w sumie więcej jest i coraz wiecej klubowiczow zabiera ze soba nie tylko swoje połówki ale i dzieci i szersze grono znajomych. Przynajmniej tak wynika z tego, co czytuję na forum PKP.
- rocky
- Junior
- Posiadany PUG: 205 look
a czy Śląsk się wybiera?? W razie by mój look nie dotrwał
- Altowiolistka
- Uzalezniony
tego niestety nie wiem, musisz popytac w tamtych kręgach chyba... ja do końca nie wiem kto z Wawy jedzie nie mowiac o innych miastach
- guma
- Junior
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 3734334
jaAltowiolistka pisze:nie wiem kto z Wawy jedzie
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
ja pewnie też jak tylko będę miał kase
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Fredator
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
A że ja jadę to też wiesz
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
no proste:) Ty lepiej sprawdź pw.. i umow sie na jutro:) (altowiolistka to pisała)
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Przypominam tylko tak kontrolnie że do wyjazdu zostało 64 dni
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Info o cenie porażające
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Kolejne niusy... nie chce mi się cytować, więc lecę fristajlem:
yeti (admin): nie nocleg jak pisał pawelski ok 35 zł osoba, reszta powinna się zamknąć w 60 zł od osoby
wielkiwezyr(użytkownik):Co to znaczy reszta?
yeti:to oznacza identyfikatory, smycze, koszty wieczornej ogniskowej integracji itp.
Dekagram(organizator):Być może cenę za nocleg uda się jeszcze zbić/ negocjacje/, ale podana wyżej kwota jest wyjściowa.
Czeka Nas jeszcze inspekcja ośrodka.
Ogólnie czekam na info od nich czemu opłata za identyfikatory, smycze, itd. ma być aż 60zł... No nic. Wreszcie jakieś konkrety.
yeti (admin): nie nocleg jak pisał pawelski ok 35 zł osoba, reszta powinna się zamknąć w 60 zł od osoby
wielkiwezyr(użytkownik):Co to znaczy reszta?
yeti:to oznacza identyfikatory, smycze, koszty wieczornej ogniskowej integracji itp.
Dekagram(organizator):Być może cenę za nocleg uda się jeszcze zbić/ negocjacje/, ale podana wyżej kwota jest wyjściowa.
Czeka Nas jeszcze inspekcja ośrodka.
Ogólnie czekam na info od nich czemu opłata za identyfikatory, smycze, itd. ma być aż 60zł... No nic. Wreszcie jakieś konkrety.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- Altowiolistka
- Uzalezniony
mnie szczerze mówiac zaskoczylo w zeszlym roku to, ze przy wyjezdzie uslyszalam ze bylam na ognisku,'' 5 zl od osoby sie nalezy''..na ognisku...za duze slowo.. siedzialam na ławce w sumie z reszta ekipy tej niezmieniajacej sie borkowej naszej-niedaleko ogniska, a wiecej to chyba ganialam tak ogolnie od domku do ławki i z Markiem na hustawki- nie czuje ze rymuje...
i gdybym wiedziala ze to niby ognisko jest platne, to bym posiedziala w domku bez komarow widzac w swietle co pije co jem itd.
wiec fajnie ze wogole teraz dali znac ze jest w to kosztach, tylko ze dla mnie te ognisko to takie bez sensu bylo, wg mnie i paru innych osob.. wiec co jak np nie chce isc na ognisko?pytam czysto teoretycznie..
5 zl ognisko, za zmycze z identyfikatorem ile placilismy w zeszlym roku? chyba nie 20zl...
reszta kasy za co? prawie stowe dac za jeden dzien- bo pewnie i takie osoby beda co posiedza tylko jeden dzien to troche slabo...3 dni to bedzie 165 zl za osobe z noclegiem... pary razy dwa( 330 zeta)
sory za narzekania, to nie byl moj najlepszy dzien, a jak juz poruszamy temat kasy na zlocie no to..
ponoc tacy sponsorzy maja byc, takie atrakcje...trzeba tez w moim marudzeniu zauwazyc najwazniejszy koszt imprezy- DOJAZD!!! troche to daleko w tym roku bedzie, (wiem DjPrezes ze to Wy mieliscie daleko do Borek, ale dalej marudze)a do tego raczej ceny paliw nie wroca do stanu max 4,30 za Pb i nawet ponizej czwórki za ON moj plan na przyjechanie w koncu na 2 auta leglo w gruzach, nawet juz o tym nie marze bo to zrodzilo sie z marzenia w samobojstwo predzej.. tak na oko policzylam ze my musimy wydac na wache do cabrio ok 370 zl- plus to co na miejscu wyjezdzimy.plus jedzenie, alkohol, nocleg, wpisowe 60 zl, itd...ehh.. za jeden weekend ok. 800-do nawet 1000zl to troche duzo...
dlatego tak narzekam, patrze na caloksztalt, na to ze co chwile jednak czegos brakuje-czyt..uzywek- i sie jeździ do sklepu...
w Borkach poszlo - bedac Walentynką-ponad 500zl, a to bylo i blisko, i benzyna tansza o wiele.... i dieslem moim ..teraz kolej na cabrio, bo tak na zmiane raz jedno raz drugie..
ogolnie-podsumowanie finansowe mnie wlasnie przerazilo, i jesli pojedziemy, to bedzie bolalo po kieszeni, ale coz..czego sie nie robi dla fanklubu pgt 205
koniec mojego marudzenia
i gdybym wiedziala ze to niby ognisko jest platne, to bym posiedziala w domku bez komarow widzac w swietle co pije co jem itd.
wiec fajnie ze wogole teraz dali znac ze jest w to kosztach, tylko ze dla mnie te ognisko to takie bez sensu bylo, wg mnie i paru innych osob.. wiec co jak np nie chce isc na ognisko?pytam czysto teoretycznie..
5 zl ognisko, za zmycze z identyfikatorem ile placilismy w zeszlym roku? chyba nie 20zl...
reszta kasy za co? prawie stowe dac za jeden dzien- bo pewnie i takie osoby beda co posiedza tylko jeden dzien to troche slabo...3 dni to bedzie 165 zl za osobe z noclegiem... pary razy dwa( 330 zeta)
sory za narzekania, to nie byl moj najlepszy dzien, a jak juz poruszamy temat kasy na zlocie no to..
ponoc tacy sponsorzy maja byc, takie atrakcje...trzeba tez w moim marudzeniu zauwazyc najwazniejszy koszt imprezy- DOJAZD!!! troche to daleko w tym roku bedzie, (wiem DjPrezes ze to Wy mieliscie daleko do Borek, ale dalej marudze)a do tego raczej ceny paliw nie wroca do stanu max 4,30 za Pb i nawet ponizej czwórki za ON moj plan na przyjechanie w koncu na 2 auta leglo w gruzach, nawet juz o tym nie marze bo to zrodzilo sie z marzenia w samobojstwo predzej.. tak na oko policzylam ze my musimy wydac na wache do cabrio ok 370 zl- plus to co na miejscu wyjezdzimy.plus jedzenie, alkohol, nocleg, wpisowe 60 zl, itd...ehh.. za jeden weekend ok. 800-do nawet 1000zl to troche duzo...
dlatego tak narzekam, patrze na caloksztalt, na to ze co chwile jednak czegos brakuje-czyt..uzywek- i sie jeździ do sklepu...
w Borkach poszlo - bedac Walentynką-ponad 500zl, a to bylo i blisko, i benzyna tansza o wiele.... i dieslem moim ..teraz kolej na cabrio, bo tak na zmiane raz jedno raz drugie..
ogolnie-podsumowanie finansowe mnie wlasnie przerazilo, i jesli pojedziemy, to bedzie bolalo po kieszeni, ale coz..czego sie nie robi dla fanklubu pgt 205
koniec mojego marudzenia
Ostatnio zmieniony 24 mar czw, 2011 11:34 pm przez Altowiolistka, łącznie zmieniany 3 razy.