No i dotarły nowe sprężyny 40mm Jamexa,jeszcze wahacze, kącówki drążków i może dalej stać w garażu
Takie same mi leżą w pokoju Ciekaw jestem ile Ci pójdzie w dół przy masie Twojego silnika .
No i dotarły nowe sprężyny 40mm Jamexa,jeszcze wahacze, kącówki drążków i może dalej stać w garażu
Jacek jak założę to napiszę ,bo sam nie wiem,ale gościu zapewniał że 40mm powinno się obniżyć.Czak pisze:No i dotarły nowe sprężyny 40mm Jamexa,jeszcze wahacze, kącówki drążków i może dalej stać w garażu
Takie same mi leżą w pokoju Ciekaw jestem ile Ci pójdzie w dół przy masie Twojego silnika .
w garażu jest odpowiednia wilgotność, auto leżakuje pod płachtą nie brudzi się, a nie chodzone w szafie buty mogą się zeschnąć albo coś...Agulek-205 pisze:To auto tylko stoi w garażu, a ja chodzę w butach do roboty
Marin bez butów też można prowadzić auto,żaden problem,a auto leżakuje i jestem na 100% pewny ,że jak chcę jechać to jedzie,jeszcze mnie nie zawiodło,mimo,że stoi.Marin205 pisze:w garażu jest odpowiednia wilgotność, auto leżakuje pod płachtą nie brudzi się, a nie chodzone w szafie buty mogą się zeschnąć albo coś...Agulek-205 pisze:To auto tylko stoi w garażu, a ja chodzę w butach do roboty
no w każdym razie śmiem twierdzić że bez butów nawet autem ciężko, a bez auta w butach się da
pozatym buty o wiele szybciej i łatwiej umyć i wypastować niż auto (nawet jeśli buty będziemy również czyścić szczoteczką do zębów)
robson pisze:.......
Marin bez butów też można prowadzić auto,żaden problem,a auto leżakuje i jestem na 100% pewny ,że jak chcę jechać to jedzie,jeszcze mnie nie zawiodło,mimo,że stoi.
Ja w zeszłym roku założyłem wszystkie nowe gumy SASIC'a. Zrobiłem 3,5k km i wszystkie poparciały a jedna już pękła
Gdzie prowadzi Twoja odma?? Bo wygląda dziwnie...skola pisze:Ja wymieniłem koncoweczke drążka pojedzila u mnie raptem 3 miesiące a byla TRW, wymieniłem długą polos teraz cisza i spokoj, poduszki silnika wszystkie, nowy rozrusznik stary wytrzymal 20 lat oO, wydech zrobiony narazie spokój ciekaw na jak długo mam nadzieje ze wyprawy do wloch nic nie padnie
tez poczyściłem troszke w komorze nie bede gorszy. Ja robie 10k km w 4 miesiace