Pewnie nieprędko zgadnę jakąkolwiek Waszą zagadkę, a nie mogę się doczekać, żeby wstawić (foto z wczoraj, ul. Francuska, Warszawa, cena 7800 ) to cacko na pierwszym planie:
..Wygląda to nawet, jakby się nadawało do postu "kto skopie d..e GTI?"
kamachi, to jest honda civic pierwszej generacji, ale jak pisaliśmy, żeby nie robić bałaganu, możesz wrzucić swoje zdjecie jak zgadniesz zagadkę, nie zgadłęś
więc proszę o trzymanie porządku
Jest to Fiat Spider 124 w wersji Pininfarina Spidereuropa, lata 82-85. Naprawdę fajny klasyk, jeśli się tylko ogarnie korozję, która strasznie je żre...
Ostatnio zmieniony 25 maja śr, 2011 5:29 pm przez 2mouse, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest Studebaker Avanti Coupe, zaprojektowany przez tego samego pana który projektował cuda do filmu Star Trek
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
wow, nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi, fiat was zwiódł choć myślałem że raz dwa znajdziecie, a studebaker kwadrans się nie utrzymał
Para, czekamy
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU