ClassicAuto Cup 2011
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Re: ClassicAuto Track Day Biała Podlaska, 4 VI 2011
Ja już wolną sobotę sobie załatwiłem, więc wybieram się pokibicować.
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
- Numer Gadu-gadu: 0
KOZACKO Janko
Jedziesz ze mną ? czy swoim autkiem ?
(bo wiem że o aparat nie muszę pytać - zawsze masz na takie imprezki )
Są nowości organizacyjne:
Dojazd do biura zawodów, przypuszczam, że jednocześnie parking dla kibiców - bez potwierdzenia, póki co...
Lokalizacja prób
Schemat próby nr 1
Schemat próby nr 2
Dojazd do biura zawodów, przypuszczam, że jednocześnie parking dla kibiców - bez potwierdzenia, póki co...
Lokalizacja prób
Schemat próby nr 1
Schemat próby nr 2
- ciechom
- Junior
Co raz bardziej mam ochotę pojechać jako pilot
Piotrek nie chcesz popatrzeć z boksu ???
Figa z makiem... Zresztą to pierwszy start Iwony Peugeotem i będzie się stresowaćciechom pisze:Co raz bardziej mam ochotę pojechać jako pilot
- ciechom
- Junior
to ja na nią nie będę krzyczeć ... sam jestem świr za kółkiem
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Swoim to nie, bo moje nie jeżdżą.ciechom pisze:KOZACKO Janko
Jeszcze nie wiem co, ale coś pożyczę na wyjazd.
O aparacie muszę tym razem pamiętać.
nie ma się czym chwalićciechom pisze:sam jestem świr za kółkiem
- ciechom
- Junior
Cejot, Cejot !!!
Jak Peugeoty nie jeżdżą, to awatar się wyłącza...ciechom pisze:Cejot, Cejot !!! Avatar Ci ukradli !!! :P
Dobra, jesteśmy spakowani, statyw do kamery wewnątrz sklecony, narzędzia wzięte, idziemy spać, bo rano trzeba wstać
Cejocie, pamiętaj o przyssawce, please...
Ciechom, naładuj akumulatory...
Trzymajcie kciuki...
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Trzymamy kciuki i życzymy bezawaryjnych przejazdów
- ciechom
- Junior
3 ... 2 ... 1 ... GO !!!
Wróciliśmy na kołach... Były latające opony, ścięte szykany, wygniecione koła w zbożu (jak inaczej nazwać trawę sięgającą wysokości twarzy?...) i serwis pod presją czasu. Ryk silnika i pisk opon....
Bardzo chcieliśmy podziękować wszystkim, którzy przyjechali kibicować. Bez waszego wsparcia byłoby nam trudno dotrwać do końca... Szczególne podziękowania Łukaszowi, który zorganizował profesjonalny serwis i miał wszystko w Astrze oraz bratu Łukasza, Krzysztofowi, który uparcie z niczego organizował części i skonstruował włącznik wentylatorów... Cejotowi i Dziksonowi, których opanowanie i spokój udzieliły się i nam.
Maćkowi powożącemu kanciakiem za diagnozę i wsparcie... Podziękowanie należy się też Panu Walendzie i Adamowi za użyczenie stanowiska i młotka. Oraz chłopakom od Capri, którzy ulegli nagabywaniom Krzyśka i chłopakom z ForzaItalia za zainteresowanie i dobre słowo...
Pchełka sprawowała się dobrze. Co prawda na zapoznaniu zagotowały się hamulce Ale znaleźliśmy (Maćku ) i usunęliśmy usterkę i mogliśmy startować do prób. Potem na czwartej próbie padły wentylatory (Termowyłącznik? Przekaźnik? Będziemy wiedzieć jak zabierzemy się za grzebanie, może dziś...), ale Krzysiek zaimprowizował włącznik na krótko i można było startować dalej... Wypieszczoną, odrestaurowaną dokładkę szlag trafił, przy przyładowaniu w słupek opon...
Wnioski: szlifować technikę jazdy. Podstawy już są, ale żeby uzyskiwać lepsze czasy trzeba pracować więcej. Opony, opony i jeszcze raz opony. Krótka skrzynia. To co jest, do treningu starczy, ale czasów się nie zrobi...
Generalnie, suuuper było!...
Chłopaki, jakieś fotki?... Bo wiadomo że szewc bez butów chodzi... Cały sprzęt foto i kamera zostały w domu, w torbie, specjalnie postawionej na środku pokoju, żeby nie zapomnieć... Ale też potwierdza się stara prawda, albo rybki, albo akwarium... Jak się startuje, to nie ma mowy o robieniu zdjęć, bo po prostu NIE MA czasu...
Bardzo chcieliśmy podziękować wszystkim, którzy przyjechali kibicować. Bez waszego wsparcia byłoby nam trudno dotrwać do końca... Szczególne podziękowania Łukaszowi, który zorganizował profesjonalny serwis i miał wszystko w Astrze oraz bratu Łukasza, Krzysztofowi, który uparcie z niczego organizował części i skonstruował włącznik wentylatorów... Cejotowi i Dziksonowi, których opanowanie i spokój udzieliły się i nam.
Maćkowi powożącemu kanciakiem za diagnozę i wsparcie... Podziękowanie należy się też Panu Walendzie i Adamowi za użyczenie stanowiska i młotka. Oraz chłopakom od Capri, którzy ulegli nagabywaniom Krzyśka i chłopakom z ForzaItalia za zainteresowanie i dobre słowo...
Pchełka sprawowała się dobrze. Co prawda na zapoznaniu zagotowały się hamulce Ale znaleźliśmy (Maćku ) i usunęliśmy usterkę i mogliśmy startować do prób. Potem na czwartej próbie padły wentylatory (Termowyłącznik? Przekaźnik? Będziemy wiedzieć jak zabierzemy się za grzebanie, może dziś...), ale Krzysiek zaimprowizował włącznik na krótko i można było startować dalej... Wypieszczoną, odrestaurowaną dokładkę szlag trafił, przy przyładowaniu w słupek opon...
Wnioski: szlifować technikę jazdy. Podstawy już są, ale żeby uzyskiwać lepsze czasy trzeba pracować więcej. Opony, opony i jeszcze raz opony. Krótka skrzynia. To co jest, do treningu starczy, ale czasów się nie zrobi...
Generalnie, suuuper było!...
Chłopaki, jakieś fotki?... Bo wiadomo że szewc bez butów chodzi... Cały sprzęt foto i kamera zostały w domu, w torbie, specjalnie postawionej na środku pokoju, żeby nie zapomnieć... Ale też potwierdza się stara prawda, albo rybki, albo akwarium... Jak się startuje, to nie ma mowy o robieniu zdjęć, bo po prostu NIE MA czasu...
- ciechom
- Junior
Foto Relacja z Pierwszej Eliminacji "ClassicAuto Track Day"
Ogólne wrażenie:
- klimat fantastyczny
- pogoda dopisała
- organizacja raczej kiepska: brak informacji dla kibiców, wyznaczonych stref do oglądania zawodów...
Ale wszyscy dali radę
Ogólne wrażenie:
- klimat fantastyczny
- pogoda dopisała
- organizacja raczej kiepska: brak informacji dla kibiców, wyznaczonych stref do oglądania zawodów...
Ale wszyscy dali radę
- ciechom
- Junior
Foto Relacja z Pierwszej Eliminacji "ClassicAuto Track Day" cd...
... i ruszyli Cały dzień na trasie - Wspieraliśmy naszą Klubową załogę jak tylko mogliśmy
<-- za wytrwałość
Następna eliminacja na torze Kilece w Miedzianej Górze - 02.07.2011
Mam nadzieję że załoga/załogi oraz kibice dopiszą w większym gronie
... i ruszyli Cały dzień na trasie - Wspieraliśmy naszą Klubową załogę jak tylko mogliśmy
<-- za wytrwałość
Następna eliminacja na torze Kilece w Miedzianej Górze - 02.07.2011
Mam nadzieję że załoga/załogi oraz kibice dopiszą w większym gronie
Wspominają o nas
http://biala.tv/index.php/filmy/motoryz ... -track-day
Co prawda nie bezpośrednio i tak, że się uchachałem na czarno, ale i tak dobrze Nawet się Peżocina gdzieś przewija w tle...
Tutaj też kilka słów :
http://www.stadobaranow.pl/?p=20414
Dzięki Ciechom za fotki , jednak z polaryzerem lepiej wygladają...
http://biala.tv/index.php/filmy/motoryz ... -track-day
Co prawda nie bezpośrednio i tak, że się uchachałem na czarno, ale i tak dobrze Nawet się Peżocina gdzieś przewija w tle...
Tutaj też kilka słów :
http://www.stadobaranow.pl/?p=20414
Dzięki Ciechom za fotki , jednak z polaryzerem lepiej wygladają...