Gratulacje za zajecie drugiego miejsca w klasyfikacji Pucharu Pan. Czeka na was "dzbanek" do odebrania.

Witamy, dałeś się namówić jednakjose_arkadio pisze:Witam i pozdrawiam konkurencyjna ekipe.
Masz... Tak się zasugerowaliśmy miejscem w grupiejose_arkadio pisze:Gratulacje za zajecie drugiego miejsca w klasyfikacji Pucharu Pan. Czeka na was "dzbanek" do odebrania.
Podczas oglądania przejazdów komentarze Wiktora były jeszcze ciekawsze.
Muszę mieć podstopnicę, żeby móc się skupić na dyktowaniu, a nie utrzymywaniu tyłka w fotelucejot pisze:2mouse, chyba musicie trochę popracować nad opisami trasy.![]()
Hmmmm, ja s..łem po nogach, żeby nie przekręciła przypadkiem... Zdarzało się często, że szliśmy na odcięciu...cejot pisze:Poza tym miałem wrażenie (nie wiem czy słuszne), że Iwona nie wkręcała auta na wysokie obroty i nie hamowała silnikiem.
Wrzucaj, wrzucaj. Podam wam na PW namiary ftp'a to byście wrzucili coś, czym upiększę naszą stronęcejot pisze:Znalazłem chwilkę i przeglądam zdjęcia, ale rewelacji nie ma. Postaram się niedługo coś wrzucić... stay tuned!
ale wymagania, - kup buty na koturnach czy z grubszą podeszwą2mouse pisze:......Muszę mieć podstopnicę, żeby móc się skupić na dyktowaniu, a nie utrzymywaniu tyłka w fotelu 8....
To chyba takie kolarskie, jak w latach 50-tych, z obcasem z przoduMarin205 pisze:ale wymagania, - kup buty na koturnach czy z grubszą podeszwąi walnij sobie do tego czerwoną lakierkę
Nooo...Marin205 pisze:ale tak na poważnie - widzę że pięknie było
Ja też...Marin205 pisze:czekam na fotki w większej liczbie
na koncu tej komendy powinno pasc jeszcze slowo "wypusc", bo niepotrzebnie zaciesniliscie ten zakret, a ze byl "syf" na wysciu wiec efekt byl, jak na filmie.2mouse pisze:Ahaaa....3.01 Tam był "lewy nawrót do - prawy nawrót do - lewy 90, luźno" i prosta.... Przy końcówce lewego 90 mieliśmy uślizg na tyle i chyba Iwona skontrowała za mocno i skończyło się zerwaniem przyczepności na wszystkich kołach...
Ale to trudne w sumie miejsce było...
Z wnętrza samochodu wyglądało to o wiele efektowniej, zapewniam...ciechom pisze:I ta piękna akcja ... kiedy 205-tka zaIWONIła w oponki![]()