Benzynka bez/ołowiowa...
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
NASZE AUTA JEZDZA NA BEZOLOWIOWEJ!!
Olowiowke to mozna lac... do Malucha... u nas mozna smialo jezdzic na BEZOLOWIOWEJ.
Nic sie nie stanie!
Ja do ciebie nigdy w zyciu bym nie nalal benzyny olowiowej!
Olowiowke to mozna lac... do Malucha... u nas mozna smialo jezdzic na BEZOLOWIOWEJ.
Nic sie nie stanie!
Ja do ciebie nigdy w zyciu bym nie nalal benzyny olowiowej!
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Aaa co do silnikow... i bezolowiowki to nie wiem jak sie ma sprawa przy silnikach XY - tam nie wiem jak jest.
Ale do wszystkich nowszych, tylko bezolowiowka.
Ale do wszystkich nowszych, tylko bezolowiowka.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
- deejay
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1,6 GTI
- Numer Gadu-gadu: 3788033
- Kontakt:
dokładnie tak jak mówi Qbis. Bo juz nic nie wiadomo.
ZoNNk wnoskuje ze patrzałes do Etzoldy na strone 11, tam jest xu5j a nie wiem czy jest róznica miedzy nim a xu5j1 (chyba mocą - 104 i 116) bo tego silnika w tabeli nie ma. Dla przykładu np w 1,9 ta ostatnia liczba/cyfra miała znaczenie czy ma to być eltylina czy bezołowiowa.
I Tak 95% jeżdże na gazie , ale zaczyna się robić bałagan w tym temacie.
ZoNNk wnoskuje ze patrzałes do Etzoldy na strone 11, tam jest xu5j a nie wiem czy jest róznica miedzy nim a xu5j1 (chyba mocą - 104 i 116) bo tego silnika w tabeli nie ma. Dla przykładu np w 1,9 ta ostatnia liczba/cyfra miała znaczenie czy ma to być eltylina czy bezołowiowa.
I Tak 95% jeżdże na gazie , ale zaczyna się robić bałagan w tym temacie.
Wiecie co? Poświęcę się - będę kierowcą testowym - nie wiem jaki mam silnik, czy x3coś czy xtu3ble ble - ale leję tylko bezołowiową bez dolewania ołowiu - jak mi padnie, to napiszę (na szczęscie mam drugi silnik w zapasie)
PS. A jak zobaczycie kiedyś na trasie białe cabrio na awaryjnych z trójkątem z tyłu - zatrzymajcie się
PS. A jak zobaczycie kiedyś na trasie białe cabrio na awaryjnych z trójkątem z tyłu - zatrzymajcie się