To już wiem dlaczego osobówką nie można Ciągnąć lawety która jest w sumie ciężejsza od ów osobówki... ale mieli racje by dał po garach nic by sie nie stałotył by siadł, przód wyprowadził i bajlando
koniec OT
Tylko prędkość była taka, że nie zabardzo było już czym dać po garach...
Szkoda bemki fajny driftowóz był W jego temacie na tuningforum.pl kilka stron na ten temat już nabili.
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
No naprawdę niezłe Też o tym słyszałem, zrobione specjalnie na jakiś festiwal filmów w Australii. Fajnie widzieć sławnych aktorów współpracujących z naszymi
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
< rozkminator> robertowi trzeba dziecko odebrać
< rozkminator> typek jest chory
< rozkminator> jak mały pójdzie spać ten włazi mu pod łóżko, wydaje dziwne dźwięki i przesuwa po krawędzi wyra pluszową biedronkę, której na czas akcji dokleja wampirze kły
< rozkminator> później jak mały coś narozrabia za karę musi siedzieć na biedronce
< rozkminator> byś widział tą panikę na "bądź grzeczny, bo biedronka przyjdzie"
<Pitas> ej a swoją drogą pomyśl o tym
<Pitas> jakbyś kupił 2.0- laska ma tylko 2 cycki, a ten silnik 6 garów i są cieplejsze i też całkiem przyjemnie pachną
<evvi> Wolisz stanik i majtki czy gorset?
<exodus> to pierwsze
<evvi> Tak z ciekawosci - mozna wiedziec dlaczego?
<exodus> wiem jak sie tego pozbyc
<zcalk> było sucho to modlii się o deszcz, modlili, modlili...
<zcalk> a to się kolejkowało i teraz stackuje
Umarłem... Potem przeczytałem ponownie i jeszcze raz umarłem...