FAJNY ARTYKUŁ W NOWYM GT!!!!!!
FAJNY ARTYKUŁ W NOWYM GT!!!!!!
w pazdziernikowym GT jest fajny artykul o peugeocie 205 z silnikiem 2.0 od 306 i masa przerobek:)warto przeczytac.270 kucyków,15 sekund do 200km/h:)
pozdrawiam
pozdrawiam
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
A to ma koleś w Polsce!! TO ja myślałem że to gdzieś z poza kraju. Daj mi na maila please paravan@poczta.onet.pl
- samer
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ja prosilbym samer@peugeot205.pl
- _Ryba_
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ja tez bym prosił neo.2002@interia.pl
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
Dla tych, którzy jeszcze nie czytali zacytuję kilka fragmentów:
...założył w nim 163-konny silnik od P306 S16...
...Wyrzucono wszystkie graty z silnika. Zamontowano wyczynowy korbowód Carello, tłoki oraz głowicę od P306 kit-car...
...taki system nie ma typowego układu dolotowego - powietrze poprzez 2 filtry K&N wpada bezposrednio do czterech przepustnic...
...wtryskiwacze pochodzą od Audi RS 2...
..."kręci" się do 9700 obr/min...
...skrzynia biegów z P306 S16 o sześciu przełożeniach i mechanizm różnicowy z 75% szperą...
...N-grupowe zawieszenie oraz poszerzony rozstaw kół (10cm z przodu, 12cm z tyłu)...
i ostatni akapit:
A jak się jeździ taką zabawką?
Hmm, przy korzytniejszym stosunku mocy do masy niz w Lamborghini Murcielago osiągi pozostają poza zasięgiem wszelkiej percepcji. Z górki czy pod górke - dla małego Puga zdaje się to nie mieć żadnego znaczenia. Trzeba mieć się zatem na baczności, Peugeot rozpędzony w ok. 15 sekund do 200 km/h praw fizyki raczej nie oszuka i nie zatrzyma się w miejscu.
...założył w nim 163-konny silnik od P306 S16...
...Wyrzucono wszystkie graty z silnika. Zamontowano wyczynowy korbowód Carello, tłoki oraz głowicę od P306 kit-car...
...taki system nie ma typowego układu dolotowego - powietrze poprzez 2 filtry K&N wpada bezposrednio do czterech przepustnic...
...wtryskiwacze pochodzą od Audi RS 2...
..."kręci" się do 9700 obr/min...
...skrzynia biegów z P306 S16 o sześciu przełożeniach i mechanizm różnicowy z 75% szperą...
...N-grupowe zawieszenie oraz poszerzony rozstaw kół (10cm z przodu, 12cm z tyłu)...
i ostatni akapit:
A jak się jeździ taką zabawką?
Hmm, przy korzytniejszym stosunku mocy do masy niz w Lamborghini Murcielago osiągi pozostają poza zasięgiem wszelkiej percepcji. Z górki czy pod górke - dla małego Puga zdaje się to nie mieć żadnego znaczenia. Trzeba mieć się zatem na baczności, Peugeot rozpędzony w ok. 15 sekund do 200 km/h praw fizyki raczej nie oszuka i nie zatrzyma się w miejscu.