Zegrze to lokalizacja, która zawsze mocno mnie przyciąga, jednak w ten weekend zamerzam uskutecznić planowany od dawna wypad do rodziny w Łodzi.
Może na listę dopiszę się przy kolejnej okazji.
Przyjemnego weekendu!
dzikson pisze:Zegrze to lokalizacja, która zawsze mocno mnie przyciąga, jednak w ten weekend zamerzam uskutecznić planowany od dawna wypad do rodziny w Łodzi.
Może na listę dopiszę się przy kolejnej okazji.
Przyjemnego weekendu!
Szkoda bo dlugo moze juz nie byc takiego spotkania
jutro bede z kamilem w centrum, i kto chce moze sie z nami tam spotkac i juz razem jechac do serocka. w razie czego podaje moj numer- Justyna Altowiolistka- 511 365 107
numer Kamila Kamkilera 514 205 005
Florek liczę ze zawijasz dupkę z nami:)
masło czosnkowe już zrobione chłodzi sie w lodówce, a co tam każdy chce brać to niech bierze na wlasna rękę:)
grilla ajako takiego nie ma, ale Florek mowil ze sprawdzone sa takie ze stacji benzynowej po dychu:) sie zobaczy
Do 9:00. Potem chmury deszczowe odejdą... Ale jakieś cztery patyki i kawałek blachy żeby zrobić osłonę od deszczu na grilla może być potrzebny...
Radar z 5:50, notabene spotkanie jest pod nim http://www.pogodynka.pl/polska/radary/gradary
Natalka, wydaje mi sie ze rzeczywiscie powoli przechodzi ta pogoda, jesli pojedziemy i bedziecie chetni wyjsc na troche to fajnie, jak nie to tylko skontaktujemy sie zeby wiedziec jak dotrzec na miejsce
jakby co to my juz jestesmy w jadwisinie. kto chce dojeachac to prosze o telefon czy to do mnie czy do Kamila, Natalii, Kuby czy Michała.. pogoda coraz lepsza:)