Zapraszam do obejrzenia filmiku z dwu Peugeotowgo zlotu. Filmik znajduje sie w dziale dwonload kategoria Rally OnBoards nazwa 2xJunior Gorąco POLECAM obejrzyjcie w roli głównej PIT_R no i kamrzystka czyli moja Kobieta
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Dobra proponuje zoragnizować spotkanie w ten piątek czyli 11.2.2005 Narazie miejsce to parking pod marino Godzina 18-19 piszcie jak komu pasuje.
Na liście chętnych mam już siebie czyli JoT_JoT, Chucky, fly2b3, Pagi, PIT_R. Wszystkich prosze jeszcze o potwierdzenie do mnie na gg 3288286 lub mail JoT_JoT@op.pl Zapraszam wszystkich )
Tak jest. Troche zimno, ale przez to bylo troche lodu wiec maly drifcik sie odbyl
Co prawda nie udalo mi sie przyjechac wraz z mym kozackim sprzetem tj. czerwonym kogutem policyjnym Ale na pewno na nastepnym zlocie sie z nim pokaze:D
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url] Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
Moja mała skromna propozycja to zorganizować jakąś marcową edycje spotu we Wrocławiu PISZCIE kto chętny na JoT_JoT@op.pl 3288286 lub tutaj. Spotkanie proponuje w jakiś weekend ale ja mam czas przez cały tydzień wiec jak wam pasuje piszcie czy macie ochote i gdzie miejsce sie już uzgodni bez wiekszego problemu
Jeżeli ktoś teżby chciał jakieś to piszcie do mnie jaknajprędzej to będzie taniej po 12 zeta za nalepke duża na tylną szybe lub 12 za 2 małe na szyby boczne Pieraś sprzedaje także fajne breloczyki róznymi napisami na życzenie jakbyście coś chcieli to piszcie skoro już coś biore to po co drugi raz płącić za przesyłke
Co do nalepek to narazie ich nei zamawiam ze względu na pewne zmiana jakie zaszły a o których można poczytać na stronce.
Ale pisze w innej sprawie jutro przyjeżdzą do Wrocka Łukasz22 z Opola będzie około 13-14 ja sie będę z nim spotykał zapraszam także pozostałe osoby będące w tym czasie we Wrocku aby przyjać gościa Piszcie do mnie na gg kto ma czas jutro koo 13-14