PrezesBednarz pisze:Szkoda, że nie zostałeś przy szarych.
Ale ciężko skompletować całość... rozumiem.
one sa szare, struktura pomalowane pod kolor taki jak byl od wewnatrz czyli identyczny z oryginalem. co do dostania kompletu w tym samym odcieniu bez malowania to bardzo ciezko.
RafGentry pisze:Cożeś tam panocku nawojował? Myłeś tylko, czy robiłeś jakieś polerki i woskowania?
Minął tydzień, a auto wygląda jeszcze lepiej. Swoją drogą to dotarłeś do mojego ulubionego etapu - fura skompletowana, teraz pozostaje tylko polerować lakier szmatką i wozić się po mieście
dobrze umyte bez zadnej polerki, a do tego wosk...zmontowane audio...komplet plastikow w srodku (jednak nadal szukam takich coby mialy wiecej sprawnych mocowan )
PrezesBednarz pisze:Szkoda, że nie zostałeś przy szarych.
Ale ciężko skompletować całość... rozumiem.
one sa szare, struktura pomalowane pod kolor taki jak byl od wewnatrz czyli identyczny z oryginalem. co do dostania kompletu w tym samym odcieniu bez malowania to bardzo ciezko.
No właśnie ! Chyba przybyło kilka maszyn do głosowania będzie w czym wybierać !
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Miejsca piękne, autko jeszcze bardziej. Gratuluje ukończenia prac, teraz tylko cieszyć się pięknym autkiem oby jak najdłużej, bezawaryjnie !
Yogurt mam znajomych w Krośnie , mam nadzieje , że kiedyś uda mi się wpaść i zobaczyć na żywo.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
w związku z tym, że zima już za pasem w mojej glowie pojawil sie pomysl aby zeswapować moje GTI na Mi16 w zwiazku z tym mam do Was prośbę - czego bede potrzebowal aby zrobic SWAP'a. wiem ze na forum jest masa watkow jednak wolalbym uslyszec od kogos kto ma to juz za sobą od poczatku do konca, gdyz masa tych watkow jest dosc szczatkowa. Licze na rady czego szukac, czego sie wystrzegac i jezeli ktos z was ma namiary na czesci ktore moga byc pomocne do SWAP'a to jest to również mile widziane. Dodam jeszcze, że zależy mi aby zrobić to mozliwie jakościowo.