(jeśli coś pokręciłem to mnie poprawcie

Choruję na a112kubas pisze:Piękne to autobianchi!
kubas pisze:Panowie takie czysto teoretyczne pytanie teraz. Bardzo rygorystyczne mają tam BK? Przerobiony układ hamulcowy z X na H + korektor w kabinie przejdzie?
Generalnie się zgadza, my jesteśmy na celowniku z powodu foteli, ale to się zmieni do następnego sezonu,ciechom pisze:kubas - bk nie jest rygorystyczne ... fotele mają się trzymać, auto nie rozpadać, aku dobrze przyczepiony
Nie, to 1,9 GTI Export z XU9J1 z dwuwałkową głowicą ca' 111 KM...kubas pisze:Dobrze pojechane tym białym 1.6 gti, to 1.6 prawda ? Zawias kompletna seria ?
Dzięki...kubas pisze:Gratulacje dla wszystkich!! Nie ma lipy, 205 zawsze coś muszą zamieszać!
Prosz....:PrezesBednarz pisze:Choruję na a112
Eeee jak to z dwuwałkową głowicą? 16v? 111km? Dwuzaworową chyba głowicą co ?Nie, to 1,9 GTI Export z XU9J1 z dwuwałkową głowicą ca' 111 KM...
robson pisze:Mówili wczoraj w TVN Turbo o imprezie w Kielcach i nawet było widać kawałek białej 205
Powtarzam słowa Arka, może sam wyjaśni dokładniej... Też mi się wydaje, że jak na głowicę z Mi16, to coś jest wyjątkowo źle zrobione...kubas pisze:Eeee jak to z dwuwałkową głowicą? 16v? 111km?
kubas pisze:Dwuzaworową chyba głowicą co ?
robson pisze:Mówili wczoraj w TVN Turbo o imprezie w Kielcach i nawet było widać kawałek białej 205
Gdzie? W Raporcie? Ma ktoś ten program może nagrany? Zobaczyć się w TV...Orfister pisze:też to widziałem, to była Iwona, jechali za zielonym Prosiakiem
2mouse pisze:robson pisze:Mówili wczoraj w TVN Turbo o imprezie w Kielcach i nawet było widać kawałek białej 205Gdzie? W Raporcie? Ma ktoś ten program może nagrany? Zobaczyć się w TV...Orfister pisze:też to widziałem, to była Iwona, jechali za zielonym Prosiakiembezcenne...
Żeńska część 2mouse odpowie:-) BK zależy jaki ma dzień; w Kielcach nr 1 tak zaglądali do dowodu rejestracyjnego, że nie zauważyli nieważnych badań (ja z resztą też pojechałam nie wiedząc o tym...kubas pisze:Panowie takie czysto teoretyczne pytanie teraz. Bardzo rygorystyczne mają tam BK? Przerobiony układ hamulcowy z X na H + korektor w kabinie przejdzie?
Wystające slicki poza obrys nadwozia ponad 10mm ?
Ech... ułamek... Zawsze i to dobre, jak się chce kogoś naciągnąć na opony na cały sezon....Orfister pisze:Byliście tam zaledwie ułamek sekundy
chyba problem jest z przyczepnością... Iwona boi się, że jak gwałtowniej skręci to tył poleci i skręca płynnie, rzeczywiście tracąc prędkość... Jak będziemy mieli trochę bardziej lepiące gumy, to jej przejdzie...kubas pisze:Na filmie jest za dużo jazdy na skręconych kołach, dużo miejsc można było wyprostować
kubas pisze:Ale to przyjdzie z czasem!