silnik 1.4 z instalacją lpg
felgi 14" z CTI
pomarańczowe kierunkowskazy przednie
żółte żarówki H4
naklejka "205garage" na masce

Jak to kto, jaMiceK pisze:Michał, to kto nim przyjechał ostatnio na zlot 306 ? I kombinuj dla nas takie naklejki
Tak, to to samo. Trochę do pogrzebania i silnik do uszczelnienia.RafGentry pisze:Czy to jest XS zakupiony od Adriana - Rallye?
Całkiem przyjemne autko do jazdy na co dzień...
rallye pisze:za 1000 cieżko kupić auto z LPG, bezwypadkowe i w idealnym stanie
XS trafił w dobre ręce - w sam raz na zastępczaka
Za chwile 205 w całej polsce beda jeżdziły z taka reklama. I dobrze ^^ A faktycznie, mniejsze były by również sympatyczneMiceK pisze:To nie wiem jakim cudem Cię nie widziałemCo prawda nie byłem swoim, ale z kumplem zielonym 306 cabriolet...
Załatw też mniejsze, takie na szybki boczne
Tak, XS od AdrianaRafGentry pisze:Czy to jest XS zakupiony od Adriana - Rallye?
Całkiem przyjemne autko do jazdy na co dzień...
Dopiero w zeszłym tygodniu uszczelniłem silnik. Jak widać na fotkach nowy uszczelniacz wału, nowe sprzęgło. W zasadzie nic pilnego więcej nie ma do roboty.Hubee pisze:
Tak, to to samo. Trochę do pogrzebania i silnik do uszczelnienia.
wiedziałem co bioręrallye pisze:za 1000 cieżko kupić auto z LPG, bezwypadkowe i w idealnym stanie
XS trafił w dobre ręce - w sam raz na zastępczaka
Bedę zamawiał kilka takiej wielkości, kilka połowę mniejszych i same napisy "www".MiceK pisze: Załatw też mniejsze, takie na szybki boczne
to ja mam podobnie, dobrze że Michał mieszka prawie po drodzesekator pisze:ja zastępczaka nie potrzebuję ale będziesz mnie do domu odwozić