ZEGAREK
ZEGAREK
Witam.
Mam pytanko. Posiadam Peugota 205 Look, ktory nie ma zegarka montowanego
seryjnie (elektroniczny). Udalo mi sie jednak kupic taki zegarek, lecz jak
sie okazalo nie pasuje on, bo powinien byc zamontowany tuz obok popielniczki
i niestety nie miesci sie tam. Czy taki zegarek mozna tam zamontowac w tej
wersji czy niestety nie da sie.
Ci ktorzy posiadaja takie autko beda wiedziec o co chodz )
Dzikei i pozdr
Mam pytanko. Posiadam Peugota 205 Look, ktory nie ma zegarka montowanego
seryjnie (elektroniczny). Udalo mi sie jednak kupic taki zegarek, lecz jak
sie okazalo nie pasuje on, bo powinien byc zamontowany tuz obok popielniczki
i niestety nie miesci sie tam. Czy taki zegarek mozna tam zamontowac w tej
wersji czy niestety nie da sie.
Ci ktorzy posiadaja takie autko beda wiedziec o co chodz )
Dzikei i pozdr
- robakkk
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Mozna sie podpiac np. pod podswietlenie ideogramow we wlaczniku awaryjek,przeciwmgielnych, lub ogrzewania tylnej szyby...albo popielniczki-z tych punktow bedziesz mial najblizej. Wyprzedzajac Twoje pytanie"w ktore miejsce"...najlepiej wez miernik i sprawdz, na ktorym przewodzie w kostce pojawia sie napiecie po wlaczeniu postoju i pod ten sie podepnij.
Potrzebujesz tez staly plus,czyli ten,ktory nie zanika po wylaczeniu stacyjki-najblizej chyba bedzie podciagnac od kostki zasilania radia-metoda znalezienia wlasciwego podobna jak wyzej-miernik i szukasz. Z tej samej kostki zreszta mozesz zdjac reszte,tj. + ze stacyjki,czyli ten, ktory pojawia sie po wlaczeniu stacyjki i mase-wtedy mozesz zrobic jedna wiazke dla tych trzech przewodow.
Powodzenia
Potrzebujesz tez staly plus,czyli ten,ktory nie zanika po wylaczeniu stacyjki-najblizej chyba bedzie podciagnac od kostki zasilania radia-metoda znalezienia wlasciwego podobna jak wyzej-miernik i szukasz. Z tej samej kostki zreszta mozesz zdjac reszte,tj. + ze stacyjki,czyli ten, ktory pojawia sie po wlaczeniu stacyjki i mase-wtedy mozesz zrobic jedna wiazke dla tych trzech przewodow.
Powodzenia
Pozdrawiam,
Robakkk
Robakkk