identyfikacja silnika 1.4
identyfikacja silnika 1.4
Witam. Moj problem polega na tym, ze nie potrafie zidentyfikowac mojego silnika,a blaski ktore znajduja sie na silniku mi nic nie mowia.czy bylby ktos skory i pomogl mi roszyfrowac ten znaki:) wiem Tylko ze mam silnik 1,4 ale chcial bym wiedziec wiecej o nim.
Na bialej tabliczce mam ciag liczb - 014756
Na tej czarnej tabliczce mam:
TYPE - (tam nie ma nic)
REGL - H
P.T.C. - 150
Pozdrawiam
Na bialej tabliczce mam ciag liczb - 014756
Na tej czarnej tabliczce mam:
TYPE - (tam nie ma nic)
REGL - H
P.T.C. - 150
Pozdrawiam
- przemo
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
W Etzoldzie w sumie niewiele jest ale pisza cos takiego:
tabliczka ta znumerem 014756 -jest podzielona na "a" - numer czesci i "b" kolejny numer fabryczny natomiast na czarnej tabliczce znajduje sie typ silnika. Niestety te kolejne skroty nie sa rozszyfrowane...
Jesli jednak znasz pojemnosc czyli 1.4 to jest opisane 6 typow silnikow
TU3CP;XY7;TU3S na gazniku Solexa;TU3A;XY8-gaznik Webera;TU3M Mono Jetronic
Jak rozszyfrujesz rodzaj ukladu zasilania-to napisz co Cie interesuje, jak bedzie to w ksiazce to Ci napisze.Pozdro
tabliczka ta znumerem 014756 -jest podzielona na "a" - numer czesci i "b" kolejny numer fabryczny natomiast na czarnej tabliczce znajduje sie typ silnika. Niestety te kolejne skroty nie sa rozszyfrowane...
Jesli jednak znasz pojemnosc czyli 1.4 to jest opisane 6 typow silnikow
TU3CP;XY7;TU3S na gazniku Solexa;TU3A;XY8-gaznik Webera;TU3M Mono Jetronic
Jak rozszyfrujesz rodzaj ukladu zasilania-to napisz co Cie interesuje, jak bedzie to w ksiazce to Ci napisze.Pozdro
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
w salonie peugeota na pewno Ci za free wklepia ten nr w komputer i powiedza
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- waldemarek_b
- Junior
- Rychu
- Uzalezniony
- Kontakt:
No to zostaw w spokoju tego 1.4 i szybko kombinuj jakiegoś GTi ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl