Marin i Misiek, sory ale mielismy mala pomylke i wasze halogeny zostaly wyslane dopiero wczoraj
To juz chyba kazdy
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
doszły dzisiaj ważne że informacja się pojawiła, bo chciałem pobić ostatnio listonosza za to że jeszcze nie przywiózł , a do tego miałem wizję jak na sortowni mecz rozgrywają moją paczką
Bardzo prosze Miska, Marina i Lublin o przeslanie paru groszy za wysylke halogenow.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Kasa z Lublina poszla, powinna juz byc na Twoim koncie, swoja droga mogles podac konto Ojca Dyrektora, te pare groszy poszlo by na nowa siec komorkowa - rozmowa z Ojcem raz w roku za free
Super ze sie podobają i ze cala transakcja sie udała. Wygląda na to ze wszyscy juz dostali.
Podziękowania należą sie nie mnie tylko staremu koledze z forum ktory na forum byl znany jako "Mi" jezdzi 205 GTI i tak sie sklada ze pracuje w dystrybucji Magnetti Marelli w Polsce. To wlasnie dzieki niemu bylo mozliwe zamowienie takiej duzej ilosci za jednym zamachem i wyslanie ich wszystkich do mnie.
Fajnie ze wreszcie sie udalo cos wspolnie zorganizowac i bylo tyle chetnych osob. Mam nadzieje ze uda sie to w przyszlosci.
Pozdrawiam,
Para
a ja mam lamerska prosbę - jeśli ktoś będzie montował te halogeny w Gti/Cti, niech pstryknie fotkę jak u was wygląda wnęka w której się je montuje. W moim cabrio pomimo dokładki GTi ewidentnie brakuje mocowania na którym te halogeny powinny wisieć (zapewne ma ono ksztalt jakiego kątownika).
Mam takie mocowania luzem, ale nie mam jak fotki zrobić, bo aparat mam schowany na czas małego remontu mieszkania.
Jeśli nie masz mocowań to pewnie i wiązki do halogenów nie masz.