Tylko nie wiem co z Robsonem, bo od paru dni nie odbiera telefonów, ani nie odpisuje na PW, mimo że jest w domu i siedzi na forum. Może Wy spróbujcie się z nim skontaktować.
A tak w ogóle, to mam dla Was ogłoszenie. Znajomy wyprzedaje kosmetyki samochodowe. Może coś dla siebie znajdziecie - w sam raz pod choinkę

Gość wyprzedaje towar bo planuje od stycznia zawiesić działalnośc na jakiś czas.
Tu jest strona producenta: http://www.arexons.it/arexons/cms/en/car_care/
A oto, co posiada na stanie:
Cockpit Cleaner w sprayu - mam w Krk 11szt, cena to 12pln/szt
Fast Wax Carnauba , wosk płynny w atomizerze - w Krk jest 3 szt., cena 18pln/szt
Mirage Abrasive Paste, pasta polersko-ścierna w puszkach - w krk sa 4szt. Cena 15pln/szt
Mirage Scratch Remove, pasta do usuwania rys - w Krk mam 5szt, cena 14pln/szt
Puri Clima- spray z rurką do czyszczenia nawiewu i klimatyzacji- w Krk 8szt, cena 22pln/szt
Hitem było Arexons RAIN OFF, ale więcej o efektach tego specyfiku w linku
wszyscy sobie to chwalili, woda spływa z szyby tak że nie musisz używac wycieraczek, no i nie osiada szron. Miałem na to pełno klientów z Mazur i Pomorza - na szyby jachtów. Jest tego 9szt. Cena 25pln/szt
Ceny jakie daje są nawet poniżej moich, hurtowych.
Oprócz tego trochę pierdołowatych płynów eksploatacyjnych z K2 takich jak DOT4, do układów wspomagania, olejów do skrzyni, płyny do chłodnic i reszta. ceny groszowe.