look205 pisze:CENTRUM
9. DJPreZes i Bimbina (przecież pisałem, że jak Altowajolistka i Florkson jadą, to my też)

kiedy Ty sie nauczysz zem jest A L T O W I O L I S T K A ?

bo to jest zawód i moze zrobisz kiedys na kims wrazenie mowiac ze ktos to gra na altowce- to altowiolista badz altowiolistka ;D
koniec OT. to prawda ze na zeszlorocznym ogolnopolskim zlocie bylo baaardzo malo osob nie mowiac o autach.. reprezentacja 205tek to bylo chyba 5 autek z czego 3 z wawy plus oczywiscie nasz Grzesiu 309. raczej marna opcja, zwlaszcza ze to nie bylo zwykle spotkanie tylko jakby nie patrzec byl to najwazniejszy zlot w roku. no i rzeczywiscie, niby mialo byc tak, ze w centrum polski nie bedzie zlotu, zeby nie bylo ze warszawka ma wygodnie, a sie okazuje ze warszawka bez zadnego ale pojechala na delikatnie mowiac małą wioskę. Wiec zdecydowanie centrum polski jest najlepszym rozwiazaniem. zobaczcie jakim powodzeniem cieszyly sie borki, ile bylo luudu tam. az milo.
a, zapomnialam, jak dla mnie czerwiec jest zajebisty, lipiec juz odpada bo wiadomo kazdy ma swoje urlopowe plany. u mnie maj to jest sesja na studiach wiec nie bardzo, chyba ze jakos sam poczatek maja, byle nie np ostatni weekend bo nie pojadeee:(