Trip 205 - 11-13 maja 2012 - Najazd na środkową Polskę!
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Re: Jakis trip 2012?
Fredziu to akurat wyglądał, że nigdy nie pójdzie spać...chociaż z drugiej strony, to możliwe, że on nawet był na tym ognisku
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Fredziu ty sie nie deklaruj, bo nie znasz daty a może sie okazać, że bedziesz siedział i zajmował sie Rolandem
- EmilTD
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: GTI, CTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Dzisiaj dzwoniłem do znanego już ośrodka wypoczynkowego Borki, póki co miejsca w domkach są w każdym terminie, jednak powiedziano mi, że na majówkę przyjęto już sporo rezerwacji i że jest dość duże zainteresowanie. Dla namiotowiczów miejsca bez ograniczeń. Cennik na stronie. Jeżeli zebrała by się większa grupa to istnieje możliwość upustu.
www.borki.pl
www.borki.pl
Żyje, jeździ, pali, nic mu nie dolega...to nie 205
- Martinoo
- Moderator
- Posiadany PUG: 205 Color line Dturbo, 307 XSI HDI, 407 SW 2.0 HDI
- Numer Gadu-gadu: 8330169
- Kontakt:
Za mna tez jakos pkp nie przemawia i wole swoje spoty w rodzinie pugów zacząć jednak od zlotu 205RafGentry pisze:Florek, mordo moja! Właśnie takiego podejścia nam tu brakuje!
Robimy elitarny zlot ekipy forum 205 i basta
Niekoniecznie mam ochotę bratać się z 406-tkami i 1007-kami. To nie moi Partner-zy
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
No to decydujmy się szybko kiedy
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Może faktycznie początek maja? Wtedy będzie naprawdę dłuuuugi weekend i nie trzeba specjalnie dużo urlopu brać.
Sesji egzaminacyjnych też nie będzie raczej, więc mogą jechać studenci
Jak wypad się powiedzie, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ruszyć gdzieś raz jeszcze późnym latem na przykład.
Jak wypad się powiedzie, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ruszyć gdzieś raz jeszcze późnym latem na przykład.
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Martinoo
- Moderator
- Kontakt:
No i to rozumiem majówka jest ok i faktycznie sesji wtedy nie maRafGentry pisze:Może faktycznie początek maja? Wtedy będzie naprawdę dłuuuugi weekend i nie trzeba specjalnie dużo urlopu brać.
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Kontakt:
Jeśli o mnie chodzi to najlepsze są neutralne terminy na tripa, czyli nie wakacje, nie długie weekendy. Urlop wakacyjny rezerwuję na wyjazd na południe Europy, majówka może być trudna z różnych względów. Póki co spróbuję zorientować się jak z urlopem będzie na ten długi podwójny weekend.
Oczywiście centralna część kraju jak najbardziej mi odpowiada i chętnie znów wyprawię się na dwieściepiątkowego tripa, tym razem wreszcie LucKy LooKiem, wszystko wskazuje na to, że znów wyglądającym jak samochód.
Oczywiście centralna część kraju jak najbardziej mi odpowiada i chętnie znów wyprawię się na dwieściepiątkowego tripa, tym razem wreszcie LucKy LooKiem, wszystko wskazuje na to, że znów wyglądającym jak samochód.
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: look
Jeśli o mnie chodzi to najlepsze są neutralne terminy na tripa, czyli nie wakacje, nie długie weekendy.
zgadzam się z moim przedmówcą , w czasie tzw. długich weekend-ów trudniej o terminy noclegowe, a i ceny wyższe , no większy tłum na drogach...
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Długi weekend na początku maja wydaje się atrakcyjny, bo teoretycznie nie trzeba brać wielu dni urlopu, żeby długo odpoczywać.
Jednak w praktyce nawet ten dzień czy trzy dni urlopu mogą być nieosiągalne, bo która poważna firma zamknie się na tydzień?
Dlatego warto byłoby rozważyć jeszcze inne, majowe weekendy.
Jednak w praktyce nawet ten dzień czy trzy dni urlopu mogą być nieosiągalne, bo która poważna firma zamknie się na tydzień?
Dlatego warto byłoby rozważyć jeszcze inne, majowe weekendy.
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
Chętnie dopisałabym się do listy, ale nie mogę tego zrobić, bo ja urlop mam już rozplanowany na cały rok i nie ma od tego odstępstw u mnie w pracy.
Czekam więc aż termin zostanie ustalony. Może uda mi się dołączyć na dzień lub dwa.
Czekam więc aż termin zostanie ustalony. Może uda mi się dołączyć na dzień lub dwa.
- MichalKowalski
- Junior
- Posiadany PUG: 205 cabriolet '94 (TU3MC/Z), 205 Gentry manual '90 (XU9J1), 205 Roland Garros '90 (TU3M)
Witam,
głosowałem na Kaszuby, bo uważam że centralna polska (w której się urodziłem, i w której mieszkam) ma ten problem, że wg. mnie nic tu ciekawego nie ma jeśli chodzi o krajobraz i miejsca do wypoczynku. Ale jeśli czas pozwoli to oczywiście stawię się w dowolnym innym zakątku polski niż Kaszuby
Majowy weekend i Boże Ciało niestety mam już zarezerwowane
głosowałem na Kaszuby, bo uważam że centralna polska (w której się urodziłem, i w której mieszkam) ma ten problem, że wg. mnie nic tu ciekawego nie ma jeśli chodzi o krajobraz i miejsca do wypoczynku. Ale jeśli czas pozwoli to oczywiście stawię się w dowolnym innym zakątku polski niż Kaszuby
Majowy weekend i Boże Ciało niestety mam już zarezerwowane
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
To jak sprawy stoją Panie i Panowie?
Rozumiem, że wyprawa w centrum naszego pięknego kraju jest dalej aktualna.
Jeżeli chodzi o termin, to uważam, że długi weekend majowy jest bez sensu, (będziemy robić tygodniowego tripa)? Poza tym nie wszyscy dostaną urlopy, a niektórzy mają już długi weekend zaplanowany.
W związku z powyższym opcja piątek, sobota, niedziela poniedziałek, jest chyba najbardziej optymalna (kto będzie mógł wziąć urlop, lub urlop na żądanie , to zacznie od piątku, a kto nie będzie mógł, chciał, to przyjedzie w sobotę, i odjedzie spokojnie w niedzielę.
Ważne, żeby był plan który można modyfikować, a nie że nikt nic nie wie, i nie wiadomo co zaplanować i kto ma podjąć decyzje.
Pytanie, co można zobaczyć, gdzie pojechać w centralnej Polsce ?? Jakieś propozycje ??
Rozumiem, że wyprawa w centrum naszego pięknego kraju jest dalej aktualna.
Jeżeli chodzi o termin, to uważam, że długi weekend majowy jest bez sensu, (będziemy robić tygodniowego tripa)? Poza tym nie wszyscy dostaną urlopy, a niektórzy mają już długi weekend zaplanowany.
W związku z powyższym opcja piątek, sobota, niedziela poniedziałek, jest chyba najbardziej optymalna (kto będzie mógł wziąć urlop, lub urlop na żądanie , to zacznie od piątku, a kto nie będzie mógł, chciał, to przyjedzie w sobotę, i odjedzie spokojnie w niedzielę.
Ważne, żeby był plan który można modyfikować, a nie że nikt nic nie wie, i nie wiadomo co zaplanować i kto ma podjąć decyzje.
Pytanie, co można zobaczyć, gdzie pojechać w centralnej Polsce ?? Jakieś propozycje ??
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- Martinoo
- Moderator
- Kontakt:
no generalnie taki jest zamysł żeby był to weekendowy trip. Ja tez ciekaw jestem co tam mozna zobaczyć w centralnej. Jakby ktos napisał to było by fajnie
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!