Trip 205 - 11-13 maja 2012 - Najazd na środkową Polskę!
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: Jakis trip 2012?
Zostało ustalone, że szukamy czegoś w centralnej Polsce, żeby każdy miał podobną odległość, a tu nagle inicjatywa zmiany na polskie morze i to jeszcze na Kołobrzeg i to jeszcze od ekipy z Krakowa?
To ja bez kitu już nie rozumiem
- Martinoo
- Moderator
- Posiadany PUG: 205 Color line Dturbo, 307 XSI HDI, 407 SW 2.0 HDI
- Numer Gadu-gadu: 8330169
- Kontakt:
Tez nie kumam,Florek2b pisze:Zostało ustalone, że szukamy czegoś w centralnej Polsce, żeby każdy miał podobną odległość, a tu nagle inicjatywa zmiany na polskie morze i to jeszcze na Kołobrzeg i to jeszcze od ekipy z Krakowa?
krakusy ustalcie co i jak dobra??
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Osiem i Robson - proszę, nie róbcie zamieszania. Ustaliliśmy już Polskę centralną i to NIE ulegnie zmianom. Teraz głosujemy za terminem. Jest odpowiednia ankieta i każdy może się wypowiedzieć.
Spot nad morzem miał być rok temu. Były gadki o cruisingu na molo w Sopocie i inne takie. Ile osób pojechało? ZERO. Żaden trip się nie odbył w ogóle, co moim zdaniem jest powodem do wstydu...
Oczywiście, jeśli komuś marzy się wypad nad polskie morze, to jak najbardziej popieram taką inicjatywę, natomiast jeszcze raz apeluję o powstrzymanie się od rozmywania dyskusji...
Spot nad morzem miał być rok temu. Były gadki o cruisingu na molo w Sopocie i inne takie. Ile osób pojechało? ZERO. Żaden trip się nie odbył w ogóle, co moim zdaniem jest powodem do wstydu...
Oczywiście, jeśli komuś marzy się wypad nad polskie morze, to jak najbardziej popieram taką inicjatywę, natomiast jeszcze raz apeluję o powstrzymanie się od rozmywania dyskusji...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Martinoo
- Moderator
- Kontakt:
Z tego co mi wiadomo to termin 11-13 jest aktualny tylko należało by ustalić teraz osrodek w którym spotykamy się 11 maja
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Kontakt:
Dokładnie 11-13 w nakiecie zyskał najwiecej głosów, wiec teraz trzeba wybrać ośrodek
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Macie jeszcze jakieś pomysły na miejsce
A skoro data już prawie jest zaklepana to może wstępną listę chętnych na wyjazd utworzymy
A skoro data już prawie jest zaklepana to może wstępną listę chętnych na wyjazd utworzymy
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
- Martinoo
- Moderator
- Kontakt:
W zasadzie mamy osrodki w których możemy nocować
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Ja się nie wypowiadam by nie robić zamieszania ,a spać w razie czego jak pojadę , mogę w aucie wszystko mi jedno
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Mi się podobają obydwie miejscówki, które pokazał Fredator. Jednak na moje oko, jeśli ma być to trip, są za blisko siebie Chyba, że pojedziemy gdzieś dalej i wrócimy
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- Martinoo
- Moderator
- Kontakt:
Mi tez obie, weźmy pod uwage tez zalew sulejowski
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
to może ustalny jakiś ogolny zarys/plan imprezy? czy to ma być bardziej spotowo/stacjonarnie? czy bardziej objazdowo?
jak bardzie stacjonarnie to ja wole chyba ten ośrodek: http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/
jak bardziej objazdowo to faktyczeni trzeba by wybrać jakieś atrakcje turystyczne i zabytki, które będziemy odwiedzać i zabukować noclegi na początki i na końcu trasy
i trzeba by ustalić jak to ma wyglądać:
Co spotykamy sie w piątek rano, czy generalnie cały piątek zarezerwowany jest na zjechanie sie ludzi?
Co robimy w sobote?
i rozumiem, że niedziela to dzień zarezerwowany na rozjazdy?
Ja osobiście widział bym to tak:
jak piątek ma być dniem zbornym to ciężko na niego coś zaplanować, wieć w piatek umaiamy sie gdzieś w centralnej polsce w jakimś ośrodku. Wieczorem ognisko/grill, piwo/wodeczka/whiski (byle delikatnie, żeby nie było, że ktoś w sobote nie wsiądzie za kierownice, a niema zapasowego kierowcy )
Sobota: rano (ale bez przesady), wstajemy i jedziemy, i tu powstaje kwestia gdzie i czy wracamy z powrotem do tego samego ośrodka, czy zmieniamy całkowicie położenie?
Ja osobiscie zaplanować bym to tak, żeby na godzine 18-20 być wrócić lub dojechać do odrugiego ośrodka (w zalezności od wybranej opcji), wieczorem ognisko/grill, piwo/wodeczka/whiski, zabawa/integracja
Niedziela: leczenie kaca/zbieranie dupek do domków
Albo opcja bardzie statyczna, wybieramy ośrodek i siedzimy tam cały weekend ogarniając jakieś okoliczne atrakcje ( sobote )
jak bardzie stacjonarnie to ja wole chyba ten ośrodek: http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/
jak bardziej objazdowo to faktyczeni trzeba by wybrać jakieś atrakcje turystyczne i zabytki, które będziemy odwiedzać i zabukować noclegi na początki i na końcu trasy
Co spotykamy sie w piątek rano, czy generalnie cały piątek zarezerwowany jest na zjechanie sie ludzi?
Co robimy w sobote?
jak piątek ma być dniem zbornym to ciężko na niego coś zaplanować, wieć w piatek umaiamy sie gdzieś w centralnej polsce w jakimś ośrodku. Wieczorem ognisko/grill, piwo/wodeczka/whiski (byle delikatnie, żeby nie było, że ktoś w sobote nie wsiądzie za kierownice, a niema zapasowego kierowcy )
Sobota: rano (ale bez przesady), wstajemy i jedziemy, i tu powstaje kwestia gdzie i czy wracamy z powrotem do tego samego ośrodka, czy zmieniamy całkowicie położenie?
Ja osobiscie zaplanować bym to tak, żeby na godzine 18-20 być wrócić lub dojechać do odrugiego ośrodka (w zalezności od wybranej opcji), wieczorem ognisko/grill, piwo/wodeczka/whiski, zabawa/integracja
Albo opcja bardzie statyczna, wybieramy ośrodek i siedzimy tam cały weekend ogarniając jakieś okoliczne atrakcje ( sobote )
- Martinoo
- Moderator
- Kontakt:
Florek2b pisze:to może ustalny jakiś ogolny zarys/plan imprezy? czy to ma być bardziej spotowo/stacjonarnie? czy bardziej objazdowo?
Co robimy w sobote?
Podoba mi sie twój plan florek ale ja jestem za opcja obajzdową.
Piatek jak najbardziej jako dojazd, natomiast sobota zwiedzanie atrakcji srodkowej polski i w niedziele rozjazdy.
I wydaje mi się ze w jednym osrodku nalezy spotakć sie w piatek i tam spedzic noc z piatku na sobote a w innym do którego pojedziemy noc z soboty na niedziele
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Jest jeszcze opcja żeby spotkać się w piątek nad zalewem w okolicy Tomaszowa i tam przenocować integrować i drinkować.
W sobotę ruszyć szlakiem zabytków i atrakcji do miejsca linku nr 2 około 100km (15 -20 L paliwa) i tam się znów spędzić statycznie czas (może i tańce będą) i w niedzielę się rozjechać.
W sobotę ruszyć szlakiem zabytków i atrakcji do miejsca linku nr 2 około 100km (15 -20 L paliwa) i tam się znów spędzić statycznie czas (może i tańce będą) i w niedzielę się rozjechać.
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Ja to widzę podobnie jak Martinoo. W piątek spotykamy się w jakimś miejscu. Następuje integracja. Rzucamy się sobie w ramiona, rozbijamy namioty, ewentualnie pakujemy się do domków, rozpalamy ognisko, otwieramy browary.
W sobotę rano, albo do południa ruszamy dalej. Jedziemy sobie przez jakieś piękne trasy , zwiedzamy coś, jemy wspólny obiad i nie spiesząc się docieramy na kolejne miejsce. Tam znów integracja, bajo bongo i inne atrakcje. W niedzielę wstajemy, dochodzimy do siebie i kto o której tam chce, jedzie w swoją stronę
W sobotę rano, albo do południa ruszamy dalej. Jedziemy sobie przez jakieś piękne trasy , zwiedzamy coś, jemy wspólny obiad i nie spiesząc się docieramy na kolejne miejsce. Tam znów integracja, bajo bongo i inne atrakcje. W niedzielę wstajemy, dochodzimy do siebie i kto o której tam chce, jedzie w swoją stronę
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland