Panowie i Panie, mam taki problem, zauważyłem wczoraj przez czysty przypadek, że tylne prawe koło jest bardziej przechylone (skośne) od lewego, zaniepokoiło mnie to.. nie jest to jakas wielka różnica... ale zaniepokoiło mnie to troche, czy mam sie bac? Czy też może wydaje mi się.... takie zdjęcie zrobiłem http://www.klub.chip.pl/miha/1717.jpg pozdrawiam!
nie czekaj bo sie wybulisz tyle ze bedziesz zalowal. juz jedz na warsztat i wymieniaj lozyska o ile czopa nie trzeba
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
wiem o tym, ale niestety nie mam kasy, żeby teraz to robić, bede sie rozgladal za jakąs belką w bdb stanie, ale na razie musze jeździć na tym co mam dzieki za pomoc!
Pytanie jeszcze jedno za 100 pkt, czy w 106 da sie wymienic czopy, czy jest to wersja nierozbieralna? I moze ktos wie, gdzie ew. mozna kupic czopy za jakas rozsądną cene (ślask)? Bede wdzieczny za pomoc, bo czuje, ze jeszcze kilka przejazdow do wroclawia przez gliwickie płyty i jazda po wroclawskiej kostce i pojdzie belka do konca a tego wolalbym uniknac