Warszawskie pogaduchy :)
- TomekŻulu
- Junior
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: Warszawskie pogaduchy :)
udane zdjęcie niestety tylko takie
Ekipa i spot z punktu widzenie świeżaka takiego jak ja-mega super pozytywnie!!!!!!!! -
- Junior
- Posiadany PUG: 1,769 GRD
- Numer Gadu-gadu: 4461018
hehehe, tego się nie spodziewałem.
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Impreza udana. Mam nadzieję że gdy pojawi się u Raf spotkanie będzie równie udane i szczerze mówiąc już się cieszę na tę okoliczność. Tak więc Rafał mów kiedy się zjawisz to coś zorganizujemy
Zdjęcie wyszło super i już wiem że trzecia pozycja na paragonie jest moja
@ Olga - skoro działam już na własną rękę to w po co przedział wiekowy.
Cieszę się że mogliśmy poznać nowych kolegów mam nadzieję że pojawią się jeszcze kiedyś na jakimś spocie
Zdjęcie wyszło super i już wiem że trzecia pozycja na paragonie jest moja
@ Olga - skoro działam już na własną rękę to w po co przedział wiekowy.
Cieszę się że mogliśmy poznać nowych kolegów mam nadzieję że pojawią się jeszcze kiedyś na jakimś spocie
Normalne piwo to luksus, ale mieć własny browar BEZCENNE
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Dzięki za miłe słowa i propozycję przenocowania
Ja w Warszawie będę za tydzień. Z czwartku na piątek, bo przyjeżdżam tak jak jesienią na mecz Legii służbowo.
Pewnie zostanę też z piątku na sobotę, ale tego jeszcze nie wiem. Wszystko się wyjaśni, jak dostanę maila z potwierdzeniem otrzymania akredytacji na mecz Legia - Sporting. W każdym razie bardzo chętnie spotkam się z Wami wszystkimi...
Ja w Warszawie będę za tydzień. Z czwartku na piątek, bo przyjeżdżam tak jak jesienią na mecz Legii służbowo.
Pewnie zostanę też z piątku na sobotę, ale tego jeszcze nie wiem. Wszystko się wyjaśni, jak dostanę maila z potwierdzeniem otrzymania akredytacji na mecz Legia - Sporting. W każdym razie bardzo chętnie spotkam się z Wami wszystkimi...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
OOO to już szukam kierowcy na ten dzień
Dobrze że mówisz już o tym teraz to trzeba tylko pomyśleć nad miejscem i będzie wybornie
Dobrze że mówisz już o tym teraz to trzeba tylko pomyśleć nad miejscem i będzie wybornie
- Zuza
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XS i 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 4656949
Widzę , że zlot był udany Szkoda , że nie udało mi się dotrzeć tym bardziej , że widzę w składnie Opla Astrę więc nie była bym samotna
Postaram się pojawić na kolejnym spotkaniu bo nie widziałam Was już maaaaasssseeee czasu.
Pozdrawiam
Postaram się pojawić na kolejnym spotkaniu bo nie widziałam Was już maaaaasssseeee czasu.
Pozdrawiam
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Kto wygra mecz?? LEGIA!! Kto?? LEGIA!! Kto?? LEGIA, LEGIA, LEGIA do boju!! do boju...
Przepraszam, poniosło mnie. Sami wiecie... to miejsce zamieszkania... spaczona psychika...
Rafał, miło będzie Cię gościć w Warszawie po raz kolejny. Jak się domyślam mecz Legia - Sporting będzie o godzinie 19. Jak to już kiedyś miało miejsce, po meczu moglibyśmy się spotkać. Tym razem nie trzeba podziwiać na parkingu moich tuningowanych halogenów, więc proponuję przenieść się do jakiegoś lokalu.
Tym razem, dla odmiany, proponuję całkiem ciekawą restaurację "U Szwejka".
Restauracja ma swój klimat, prawdopodobnie głównie za sprawą bardzo interesującego wykończenia wnętrza oraz za sprawą przemieszczającego się po restauracji, w godzinach wieczornych, zespołu muzycznego.
Co do menu to na mniejszy apetyt mogę polecić lekko pikantną zupę gulaszową lub sałatkę Szwejk. Na większy apetyt proponowałbym placek "Po zbójnicku". Panierowany ser gouda z szynką w środku jest daniem kojarzącym mi się z odwiedzinami u naszych południowych sąsiadów, a sznycel olbrzym - zaspokoi nawet bardzo duuuużżży głód. Miłośnicy deserów czy piwa też znajdą coś dla siebie.
Restauracja jest dość popularna, więc trzeba by zrobić rezerwację. Czynna jest do północy.
Co wy na to?
Przepraszam, poniosło mnie. Sami wiecie... to miejsce zamieszkania... spaczona psychika...
Rafał, miło będzie Cię gościć w Warszawie po raz kolejny. Jak się domyślam mecz Legia - Sporting będzie o godzinie 19. Jak to już kiedyś miało miejsce, po meczu moglibyśmy się spotkać. Tym razem nie trzeba podziwiać na parkingu moich tuningowanych halogenów, więc proponuję przenieść się do jakiegoś lokalu.
Tym razem, dla odmiany, proponuję całkiem ciekawą restaurację "U Szwejka".
Restauracja ma swój klimat, prawdopodobnie głównie za sprawą bardzo interesującego wykończenia wnętrza oraz za sprawą przemieszczającego się po restauracji, w godzinach wieczornych, zespołu muzycznego.
Co do menu to na mniejszy apetyt mogę polecić lekko pikantną zupę gulaszową lub sałatkę Szwejk. Na większy apetyt proponowałbym placek "Po zbójnicku". Panierowany ser gouda z szynką w środku jest daniem kojarzącym mi się z odwiedzinami u naszych południowych sąsiadów, a sznycel olbrzym - zaspokoi nawet bardzo duuuużżży głód. Miłośnicy deserów czy piwa też znajdą coś dla siebie.
Restauracja jest dość popularna, więc trzeba by zrobić rezerwację. Czynna jest do północy.
Co wy na to?
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Szwejk jest super a golonka z piwem Knajpa jest fajna ale ciężko jest z parkingiem.
Mam nadzieję że czwartkowy wieczór będzie udany i powtórnie spotkamy się w tak licznym grnie
Mam nadzieję że czwartkowy wieczór będzie udany i powtórnie spotkamy się w tak licznym grnie
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
tylko w szwejku są niechętni do robienia rezerwacji na więcej niż 10 osób
a jak już zrobią rezerwacje na wiecej niż 10 osób, to doliczaja sobie 10% wartości rachunku, za SERVICE
zawsze można zrobić 2 rezerwacje koło siebie, ale to nie to samo
a jak już zrobią rezerwacje na wiecej niż 10 osób, to doliczaja sobie 10% wartości rachunku, za SERVICE
zawsze można zrobić 2 rezerwacje koło siebie, ale to nie to samo
- Agnieszka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Forever
- Kontakt:
Oczywiście nie ma rzeczy niemożliwych, ale faktycznie z parkowaniem może być tam problem.
A w ogóle to czy ta knajpa nie jest aby za krótko otwarta jak dla nas?
A w ogóle to czy ta knajpa nie jest aby za krótko otwarta jak dla nas?
Wychodzi na to, że im nas więcej tym gorzej, bo we Fresh&Chili też doliczyli prawie 10% za serwis :/Florek2b pisze:a jak już zrobią rezerwacje na wiecej niż 10 osób, to doliczaja sobie 10% wartości rachunku, za SERVICE
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Kontakt:
No nic chyba przy tylu osobach należy sie z pogodzić z taką praktyką.
Może coś sie zmieniło w względzie dodatkowej opłaty za service, przy większej ilości osób, trzeba po prostu zadzwonić i sie zapytać
Może coś sie zmieniło w względzie dodatkowej opłaty za service, przy większej ilości osób, trzeba po prostu zadzwonić i sie zapytać
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
Nasze wspólne spoty są fajne śmieszne i przyjemne tak więc 10 % chyba jesteśmy w stanie zapłacić.
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Nie przesadzajcie, na placu Konstytucji jest duży parking i w godzinach wieczornych nie powinno być problemów z miejscem.
Jeśli chodzi o 10% za obsługę... to nic dziwnego przy tak licznej grupie.
Jeśli chodzi o 10% za obsługę... to nic dziwnego przy tak licznej grupie.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Też bym sobie doliczył, jak miał bym słuchać dowcipów o gejach, działaniach na własną rękę itd itp
- Fredator
- Junior
- Kontakt:
To co umawiamy się na czwartek na godz 19:30
Mam nadzieję że będzie nas dużo i będzie śmiesznie no i oczywiście gość z Krakwa nas odwiedzi
Mam nadzieję że będzie nas dużo i będzie śmiesznie no i oczywiście gość z Krakwa nas odwiedzi