Kto wygra mecz?? LEGIA!! Kto?? LEGIA!! Kto?? LEGIA, LEGIA, LEGIA do boju!! do boju...
Przepraszam, poniosło mnie.

Sami wiecie... to miejsce zamieszkania... spaczona psychika...
Rafał, miło będzie Cię gościć w Warszawie po raz kolejny.

Jak się domyślam mecz Legia - Sporting będzie o godzinie 19. Jak to już kiedyś miało miejsce, po meczu moglibyśmy się spotkać. Tym razem nie trzeba podziwiać na parkingu moich tuningowanych halogenów, więc proponuję przenieść się do jakiegoś lokalu.

Tym razem, dla odmiany, proponuję całkiem ciekawą restaurację
"U Szwejka".

Restauracja ma swój klimat, prawdopodobnie głównie za sprawą bardzo interesującego wykończenia wnętrza oraz za sprawą przemieszczającego się po restauracji, w godzinach wieczornych, zespołu muzycznego.
Co do menu to na mniejszy apetyt mogę polecić lekko pikantną zupę gulaszową lub sałatkę Szwejk. Na większy apetyt proponowałbym placek "Po zbójnicku". Panierowany ser gouda z szynką w środku jest daniem kojarzącym mi się z odwiedzinami u naszych południowych sąsiadów, a sznycel olbrzym - zaspokoi nawet bardzo duuuużżży głód. Miłośnicy deserów czy piwa też znajdą coś dla siebie.
Restauracja jest dość popularna, więc trzeba by zrobić rezerwację. Czynna jest do północy.
Co wy na to?