Ja będę wolny po 16 dopiero, ale jeśli Wam pasuje, to spotkajcie się wcześniej Nie chcę decydować o wszystkim, choć 16 to dobra godzina. Nikt nie będzie musiał uciekać, żeby zjeść rosół i schabowego
Niedobrze, bo auto bedzie dopiero na poniedzialek, cos tam gosciowi niezagralo w sobote i nie skonczyl co mial skonczyc :/ Moze wpadne prosiakiem jak ostatnio, zobacze jak mi sie dzien ulozy. Ale next week to juz mam nadzieje 100%
Albo mi się wydawało albo jak wracaliśmy ze zlotu to minęła nas nasza polska dimma będąca na sprzedaż, a może to już nowy właściciel jakiś ? Jechała w kierunku z którego wracaliśmy
Ostatnio zmieniony 19 mar pn, 2012 1:26 pm przez Manwe, łącznie zmieniany 1 raz.
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Jak staliśmy na światłach z Bzyqiem żeby wjechać na opolską tam jak się zaczynają ekrany niedaleko salonu Peugeota tam chyba jest kładka nad Opolska
Ostatnio zmieniony 19 mar pn, 2012 1:27 pm przez Manwe, łącznie zmieniany 1 raz.
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Manwe pisze:Jak stalismy na swiatlach z bzyqiem zeby wjechac na oooplska tam jak sie zaczynaja ekrany niedaleko salonu peugeota tam chyba jest kladka nad opolska
o proszę w którą stronę jechała??
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Manwe pisze:Albo mi sie wydawalo albo jak wracalismy ze zlotu to minela nas nasza polska dimma bedaca na sprzedarz, a moze to juz nowy wlasciciel jakis ? Jechala w kierunku z ktorego wracalismy
a nie mogliście zobaczyć gdzie gość parkuje ??????? trzeba Marcina do raportu brać - może powie komu sprzedał i czy sprzedał