To że auto nie ma przeglądu jeszcze to nie jest powód.
Bardziej chodzi o mego syna...
Życzę ekipie masę wrażeń oraz dużo śmiechu.
Czekam na zdjęcia po wyjeździe
(po tym jak wjechałem w Lublina)
Wczoraj się o tym dowiedziałam i też miałam to zaproponowaćgrzesiek309 pisze:Szkoda![]()
Wpadł mi do głowy ciekawy pomysłAkurat w następny weekend są dni otwarte w salonach Peugeot. Może zahaczymy o któryś po drodze? Ciekawe jak zareagują na wizytę kilkunastu pugów
Jakaś kontretna godz. najazdu na Osadę Puszczańską???dzikson pisze:Myślę, że czas na kilka konkretów na temat lokalizacji pierwszego kampingu. W końcu wszyscy mamy się tam odnaleźć w piątkowy wieczór.
PTTK Osada Puszczańska
ul. Tułowice 48
05-088 Brochów
Wjazd bezpośrednio z drogi 705, jadąc od strony Sochaczewa tuż przed mostem na Kanale Łasica.
Widok na mapę.
ja około 13 w piatek wyjeżdzam z pakosci wiec to nie daleko ciebie Krzyska i na miejsce na spokojnie mam zamiar być koło 16-17krzyska pisze:Jakaś kontretna godz. najazdu na Osadę Puszczańską???dzikson pisze:Myślę, że czas na kilka konkretów na temat lokalizacji pierwszego kampingu. W końcu wszyscy mamy się tam odnaleźć w piątkowy wieczór.
PTTK Osada Puszczańska
ul. Tułowice 48
05-088 Brochów
Wjazd bezpośrednio z drogi 705, jadąc od strony Sochaczewa tuż przed mostem na Kanale Łasica.
Widok na mapę.
Wstępnie mi pasuje, nie wiem jak reszcie Warszawydzikson pisze: Fanklubowiczom ruszającym z Warszawy proponuję ustawić się na wspólny wyjazd w tę trasę.
Punkt kontaktowy: parking przy Tesco na Połczyńskiej
Dokładnie mały parking na tyłach marketu, gdzie łatwiej będzie się znaleźć.
Czas: wyjazd w piątek o 17:30
Im wcześniej tym lepiej, ale biorę pod uwagę, że trzeba jeszcze dotrzeć na ten check point, a być może zrobić też ostatnie zakupy w markecie.
Z tego miejsca jestem w stanie sprawnie i omijając utrudnienia w ruchu poprowadzić kolumnę do samych Tułowic.
Pasuje?