ha , w GTI pod tym czarnym plastikiem na klapie jest taki fajny bajer po lewej stronie auta. Bialy plastik w ktorym jest kulka i jak sie otwiera bagaznik to kulka spada i styka dwie blaszki i jest zasilanie.
Pamietam, ze tez jak szukalem tego bajerku to troche czasu spedzilem, ale w koncu udalo mi sie samemu to odkryc. Jest troche problem zeby sciagnac ten plastik (oczywiscie chodzi o ten na klapie od srodka) bo zaczepy sa strasznie badziewne.
jak u mnie na warsztacie stalo Winkla malenstwo to tez sie zastanawialem jak dziala ta lampka w bagaju po chyba 2 godzinach doszedlem do tego ze to ta kuleczka za wszystko odpowiada tak na marginedie czy takie cos mozna gdzies kupic osobno?
Ryba, byłby duży problem, jakbym Ci przywiózł niebieską neonówke i być mi ja podłączył zamiast lampki? Mam wzmacniacz podświetlony na niebiesko i fajnie by to wyglądało razem
Miałem problemy z tym włącznikiem , bo światełko raz zaskakiwało a raz nie . Jak dowiedziałem sie gdzie jest włącznik , pare razy puknąłem w to miejsce i jest git