Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
MiceK pisze:Co to jest to małe niebieskie na pełnej feldze, stojące przed Nissanem Cube ?
Nissan Pao, tylko na rynek Japonski, ewentualnie import do UK czy Irlandii bo kiera tylko po prawej.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
chwile później widziałem te ferarki jak skręcały przed euromarketem w stronę m1
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Classic Day @ Silverstone - najpopularniejszym samochodem był F40 !!!!
Dziś pod blokiem zaparkowała SIERRA COSWORTH autem jeżdzi kobieta,po rozmowie powiedziała ,że to ma 300koni i jest w orginale,a posiada dwie szt. Oczwiście w środku ful skóra.
robson pisze:Dziś pod blokiem zaparkowała SIERRA COSWORTH autem jeździ kobieta,po rozmowie powiedziała ,że to ma 300koni i jest w orginale,a posiada dwie szt. Oczwiście w środku ful skóra.
Z tym 300 to trochę przesada... 250 i nie był dłubany. Zdaje się, że znamy właściciela. To auto ganiało w CA Cup dwa lata i rok temu.
robson pisze:Dziś pod blokiem zaparkowała SIERRA COSWORTH autem jeździ kobieta,po rozmowie powiedziała ,że to ma 300koni i jest w orginale,a posiada dwie szt. Oczwiście w środku ful skóra.
Z tym 300 to trochę przesada... 250 i nie był dłubany. Zdaje się, że znamy właściciela. To auto ganiało w CA Cup dwa lata i rok temu.
Seryjnie podają 220-227 kucy, ale jak letko podkręcili turbo to może mieć ze czysta
A czemu ja nie widziałem w zeszłym roku na klasiku tego ? były hatchback-i
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Panią już zapraszałem coś tam obiecała,ale nie wiadomo czy się pokażę,pani jest też właścicielką tej Cytryny,a przed nią stoi Sierra,ma jeszcze starego Opla przypominającego jak w teledysku ZZ TOP jak mi się uda zrobie foty.
ooo cytryna must be on kkn a z ciekawostek to zz top sami zbudowali auta występujące w ich teledyskach