Auto cejota powaliło

Generalnie ustawienie nie jest takie złe poza... 205.ciechom pisze:... kiepsko ustawili te auta do grupowego ... :/
Zżera jak zawsze. Przecież mnie znaszcejot pisze:Raf, ciekawość zżera, co?![]()
Temat będzie, ale jako że auto nie byle jakie to i zdjęcia też dobre by się przydały. Dzisiaj już rozmawiałem w tej sprawie z naszym fotografem.
Przecie ja tylko aparatu użyczyłam2mouse pisze:(...) Agnieszka kilka zdjęć machnęła
Nie ma co zaczynać od zdjęć poglądowych. Dlatego czekam na pomoc profesjonalisty. Módl się lepiej o dobrą pogodę w nadchodzącym tygodniu.RafGentry pisze:Zżera jak zawsze. Przecież mnie znasz
Dawaj te zdjęcia, dość już tej gry wstępnej
Powiem tak. Większe wrażenie mógłby zrobić tylko Gutmann w stanie salonowym, albo nieco tylko styrane T16 Evo 2...RafGentry pisze:Napięcie budujesz tak, jakbyś tam co najmniej Dimmę, albo Gutmanna przed nami chował... Mam nadzieję, że się nie rozczaruję
Zdjęć auta już trochę mam, ale takie bardziej poglądowe bądź pamiątkowe, a nie reprezentacyjne. Chciałbym poddać samochód małej sesji zdjęciowej.RafGentry pisze:No nie żartuj, że do zrobienia zdjęć samochodu potrzebujesz pomocy profesjonalisty...![]()
Wiedziałem, że działasz powoli, ale żeby tydzień czekać na fotki?
Cóż mi jednak pozostaje? Czekam cierpliwie i po takim wstępie wiele sobie obiecuję. Napięcie budujesz tak, jakbyś tam co najmniej Dimmę, albo Gutmanna przed nami chował... Mam nadzieję, że się nie rozczaruję
Wpadaj razem z nimi!sekator pisze:Postaram się następnym razem wpaść z synem i córką to dopiero będzie cyrk
Uważaj, bo się całkiem skręci...cejot pisze:to ja się jeszcze nad Tobą poznęcam
2mouse pisze:Uważaj, bo się całkiem skręci...cejot pisze:to ja się jeszcze nad Tobą poznęcam