Bartek, tłumaczyłem Ci już przez telefon. Frajerem byś był jakbyś radia nie wysłał. Jak rozmawialiśmy w kwietniu to dałeś słowo honoru, że radio odeślesz... Jak listonosz przyniesie to słowa dotrzymasz.
I dlaczego wg. Ciebie zachowanie się przeze mnie fair miało dotyczyć odpuszczenia radia ? Zobowiązałeś się do oddania ? No tak, czy nie ? Skoro tak to o czym my rozmawiamy. Jeżeli nie to znowu kręcimy się w kółko. O swoje trzeba walczyć, nie sram pieniędzmi. Odzyskałem swoje radio i zamiast kupować nowe, pieniądze mogę przeznaczyć np. na silniczek wycieraczki tylnej i ramki halogenów
Wierz mi, że ja też w CTI wrzuciłem kupę pieniędzy, a jak sam widzisz końca nie widać, więc wiem doskonale co znaczy "nawyzywać" poprzedniego właściciela co on z nim zrobił. W 99% nie odzyskuje się pieniędzy wsadzonych w auto. Ty miałeś to szczęście, że kupiłeś Peugeota jeszcze poniżej ceny mojego zakupu
Dlatego powtarzam znowu - nie żywię urazy, wystarczyło się dogadać jak ludzie. Na szczęście po pół roku się udało