Moralez i jego 205-tki
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Re: Moralez i jego 205-tki
Może być tak jak mówi Para, że my znamy innego Moraleza niż ten Moralez ktory dał się poznać coponiektórym z jakiejś złej strony. Ja Moraleza spotkałem parokrotnie i za każdym razem były to bardzo miłe spotkania. Chłopak jest inteligentny, dowcipny i potrafi być bardzo rzeczowy. Na pewno jakbym przejezdzal przez Wloclawek kiedys to bym nie omieszkał przedzwonić do niego i ustalić jakies spotkanie.
Coś sie dzieje takiego ze co jakis czas wartosciowi ludzie stad odchodza i nie chca wracac. Teraz pewnie niewielu ludzi pamieta dawna ekipe ze Slaska z Woocashem i Mi na czele. Co to byli za bajeranci, a fotki ktore wrzucal ze zlotow Mi powodowaly ze smialem sie do rozpuku jeszcze na dlugo na samo wspomnienie.Nagle wszyscy znikneli bez sladu.
Moralez z Banita wprowadzali zawsze duzo zycia na forum. Byli wszedzie i chociaz kazdy zaznal od nich dawki uszczypliwosci, docinki czy otwartej szydery to jednak docenialo sie ich uwagi a po jakims czasie dostarczalo mi to juz samej radosci:) Trzeba miec dystans do wszystkiego i jak ktos sie zniechecil do forum przez powitanie Moraleza to moze i dobrze. Sztywniak na forum poza zwiekszeniem liczby uzytkownikow raczej przynosi wiecej szkody niz pozytku wiec Moralez wg mnie robil dobra dobote filtrujac i nastawiajac odpowiednio przyszlych uzytkownikow:)
Na koniec mysl do rozwagi - jak to sie dzieje ze jak Moralez przyjedzie do Krakowa nawet nieoficjalnie i bez jakiejkolwiek wzmianki na forum to potrafi zgromadzic wiecej osob niz forumowe zloty?
Coś sie dzieje takiego ze co jakis czas wartosciowi ludzie stad odchodza i nie chca wracac. Teraz pewnie niewielu ludzi pamieta dawna ekipe ze Slaska z Woocashem i Mi na czele. Co to byli za bajeranci, a fotki ktore wrzucal ze zlotow Mi powodowaly ze smialem sie do rozpuku jeszcze na dlugo na samo wspomnienie.Nagle wszyscy znikneli bez sladu.
Moralez z Banita wprowadzali zawsze duzo zycia na forum. Byli wszedzie i chociaz kazdy zaznal od nich dawki uszczypliwosci, docinki czy otwartej szydery to jednak docenialo sie ich uwagi a po jakims czasie dostarczalo mi to juz samej radosci:) Trzeba miec dystans do wszystkiego i jak ktos sie zniechecil do forum przez powitanie Moraleza to moze i dobrze. Sztywniak na forum poza zwiekszeniem liczby uzytkownikow raczej przynosi wiecej szkody niz pozytku wiec Moralez wg mnie robil dobra dobote filtrujac i nastawiajac odpowiednio przyszlych uzytkownikow:)
Na koniec mysl do rozwagi - jak to sie dzieje ze jak Moralez przyjedzie do Krakowa nawet nieoficjalnie i bez jakiejkolwiek wzmianki na forum to potrafi zgromadzic wiecej osob niz forumowe zloty?
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Fox, ja odszedłem z forum fiat'a 126p bo poprostu nim już nie jeżdze i przestał mnie interesować. Ludzie odchodzą cały czas z różnych powodów, nie tylko w imię solidarności z tymi którzy dostali bana.
Forum już nigdy nie będzie takie samo, tak samo jak bułki z piekarni, oranżada z butelki i gumy turbo
Forum już nigdy nie będzie takie samo, tak samo jak bułki z piekarni, oranżada z butelki i gumy turbo
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
- Numer Gadu-gadu: 0
Sie chłopaki popsztykali, jeden mógł wiecej od drugiego i drugiego juz nie ma.
GTI_Efekt Masy
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Albo..
obraził się i "se" poszedł
obraził się i "se" poszedł
Muszę Cię zmartwić -nie masz szans -woli dziewczynyFox pisze: Chłopak jest inteligentny, dowcipny[..]
Na wyspie wygnańców może bunkrów nie ma, ale też jest zaj*biście
Poniżej małe epitafium.
Jakość zdjęcia ładnie komponuje się z przesłaniem.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Tak tylko po co sie chowac.
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Który to Banita, a który to Moralez (o ile obaj są na zdjęciu), bo...nie no, nie mogę podsumować "przesłania" zdjęcia
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
A ta fota to z podstawówki czy co?
Moralez, ta fota to podobna do tej co mi przesyłałeś niedawno.
Banita, a czy Ty w swojej historii czasem bana nie zarobiłeś? Czy mi się coś pomieszało?
Jak już jesteśmy przy banach to wcześniej chodziło mi o Mav309.
P.S. Ależ oczywiście, że moralez ciągle jest obecny na forum.
Moralez, ta fota to podobna do tej co mi przesyłałeś niedawno.
Banita, a czy Ty w swojej historii czasem bana nie zarobiłeś? Czy mi się coś pomieszało?
Jak już jesteśmy przy banach to wcześniej chodziło mi o Mav309.
P.S. Ależ oczywiście, że moralez ciągle jest obecny na forum.
Czasem nie nadążam za przewrotnością Twego intelektu...Para pisze:Tak tylko po co sie chowac.
Blisko.cejot pisze:A ta fota to z podstawówki czy co?
Geneza nick'a. Stare czasy z BubuPN o ego odwrotnie proporcjonalnym do wzrostu i wprost proporcjonalnym do obwodu. Ban oczywiście nie merytoryczny, a związany jedynie z kolorem nick'a na forum.Banita, a czy Ty w swojej historii czasem bana nie zarobiłeś?
Nie pojmuję, w jaki sposób wiedza, 'który to który', miałaby pomóc w 'podsumowaniu zdjęcia'.MiceK pisze:Który to Banita, a który to Moralez (o ile obaj są na zdjęciu), bo...nie no, nie mogę podsumować "przesłania" zdjęcia
Nie pojmuję potrzeby podsumowania. Podsumować to można nowe ciuszki Dody w komentarzu na "Kozaczku" . To swoiste epitafium można, co najwyżej zinterpretować.
Moralez nie udziela się, bo został zbanowany. Nie chodzi tu o techniczne możliwości, tylko symbol i szacunek do samego siebie.
Ja od kilku lat nie mam już 205, przerzuciłem się na BMW+DUCATI.
Zaglądam od czasu do czasu na forum, ale nie udzielam się, bo nie widzę takiej potrzeby / straciłem chęć bycia Don Kichotem.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Banita, jeśli każdy z Twoich postów miałby być aż tak przesiąknięty złośliwością, cynizmem, zgorzknieniem i jakąś dziwną pretensją, to nawet lepiej że się nie udzielasz.
Za każdym razem, gdy piszesz mam wrażenie, że próbujesz dyskretnie dać do zrozumienia forumowiczom z 205.pl, że jesteś na wyższym stadium ewolucji
Mam taką cichą nadzieję, że odnalazłeś się na forach BMW i Ducati, gdzie z pewnością nie brakuje oczytanych erudytów, błyszczących intelektem, z którymi możesz odbywać dyskusję na odpowiednim poziomie.
Pozdrawiam
Za każdym razem, gdy piszesz mam wrażenie, że próbujesz dyskretnie dać do zrozumienia forumowiczom z 205.pl, że jesteś na wyższym stadium ewolucji
Mam taką cichą nadzieję, że odnalazłeś się na forach BMW i Ducati, gdzie z pewnością nie brakuje oczytanych erudytów, błyszczących intelektem, z którymi możesz odbywać dyskusję na odpowiednim poziomie.
Pozdrawiam
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Pretensji do administracji forum wcale nie ukrywam i niejednokrotnie dalem temu wyraz.
Fox ani Cejot na pewno nie poczuli sie celem zlosliwosci.
Cynizmu ani zgorzknienia tu nie bylo.
Wracajac do zlosliwosci, to przyganial kociol garnkowi.
Dla tych, ktorzy nie zauwazyli: Twoj post, to 'dyplomacja' z jej humorystyczna definicja.
Fox ani Cejot na pewno nie poczuli sie celem zlosliwosci.
Cynizmu ani zgorzknienia tu nie bylo.
Wracajac do zlosliwosci, to przyganial kociol garnkowi.
Dla tych, ktorzy nie zauwazyli: Twoj post, to 'dyplomacja' z jej humorystyczna definicja.
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
Zakładając ten temat spodziewałem się i po prawdzie liczyłem na to że dyskusja tak się rozwinie. Kwestia bana dla Moraleza została wcześniej wyjaśniona zbyt ogólnikowo i smrodek ciągnie się do dzisiaj.
Jednakże, bardziej od wzajemnego obszczekiwania się ex z wyboru i obecnych forumowiczów interesuje mnie kwestia działalności Moraleza w temacie 205.
Może sam ww się pochwali? No Banita, też mógłbyś sie ponownie zacząć udzielać chociaż w technicznym.
Jestem też zaskoczony brakiem interwencji ze strony administracji bo wcześniej szybciej wkraczała do akcji i zamiatała zapalne tematy pod dywan
Jednakże, bardziej od wzajemnego obszczekiwania się ex z wyboru i obecnych forumowiczów interesuje mnie kwestia działalności Moraleza w temacie 205.
Może sam ww się pochwali? No Banita, też mógłbyś sie ponownie zacząć udzielać chociaż w technicznym.
Jestem też zaskoczony brakiem interwencji ze strony administracji bo wcześniej szybciej wkraczała do akcji i zamiatała zapalne tematy pod dywan
GTI_Efekt Masy