znajdziecie tam troche fotek dobrej jakości, jak tylko coś znajde ciekawego na sieci to dorzuce do galerii..
pozdro
PS. jak chcecie komentować jakies fotki to prosze o wrzucanie tylko linków do nich, zdjęcia sa dość duże i bedą przeszkadzały jeśli je umieścisz w poscie ...
Ostatnio zmieniony 24 gru sob, 2005 12:13 pm przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Te fotki na Twojej stronce już przeglądałem kiedyś niektóre są naprawde fajne najbardziej podoba mi sie ten z fotki 183 :D:D Nie dało by się z tego zrobiś jakieś galerii
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
jak znajde czas to pewnie zrobie... ale na http://www.peugeot.pl jest galeria z tymi fotkami
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ten na fotce to GTI , z pneumatycznym zawieszeniem
Iveras jak tylko zobaczy zielony kolor to odrazu myśli że Garros to już zboczenie zawodowe A jak Ci się Iveras podoba to autko na Speedlinach 15" Autko wygląda w sumie bardzo podobnie do Twojego z wyjątkiem tej pnematyki nie kusi Cię perspektywa takich felg
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
dzisiaj dodałem kilkanaście nowych zdjęć, patrzcie na daty
Ostatnio zmieniony 11 mar pt, 2005 1:25 pm przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
Kusi, jeszcze jak zobaczyłem te felgi z GRIFFE na forum to łezka się w oku zakręciła, chlip No cóż ... na razie kupię opony do tych garrosów 13" a po zdaniu na medycynę poszaleję bo wygląda cudnie
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?