Dyskusja o projekcie Munne'a, kasie i umieraniu forum
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
Re: Dyskusja o projekcie Munne'a, kasie i umieraniu forum
TO-MI znow zajechales rowerem na wioske do kafejki internetowej? Tego typu tematy sa dla ludzi takich jak ty i levisek zebyscie mogli sobie poszczekac i w koncu gdzies sie wypowiedziec takze szczekajcie dalej. Gdyby moj mocz mial wlasciwosci lecznicze nawet bym was nie oblal w potrzebie.
Kazda morda pasuje do Forda!
Widzę, że poprawność polityczną szlag trafił...
Święte krowy okazują się nieco przypaskudzone, a mili i powściągliwi forumowicze walą między oczy, to co i tak wszyscy myślą...
Ciekawość, jakie jeszcze opinie i większe lub mniejsze prawdy, w ten świąteczny czas pojednania i miłosierdzia, wypełzną spod dywanu i wylecą z szafy... Czekam z niecierpliwością...

Święte krowy okazują się nieco przypaskudzone, a mili i powściągliwi forumowicze walą między oczy, to co i tak wszyscy myślą...

Ciekawość, jakie jeszcze opinie i większe lub mniejsze prawdy, w ten świąteczny czas pojednania i miłosierdzia, wypełzną spod dywanu i wylecą z szafy... Czekam z niecierpliwością...

-
- Peugeot 205 Master
Pojednanie i milosierdzie a jutro znow sie zacznie burdel picie i kradziez 

Zapomniałeś o oszustwie. Bo chyba na forum to najpopularniejsza forma grzechu. Niedopowiedzonka i udawanie głupiego...Munne pisze:jutro znow sie zacznie burdel picie i kradziez
Do modów!
Może tak zrobić wątek "Hyde Park", gdzie każdy będzie mógł wylać swoje żale? Wstęp będzie tylko dla użytkowników forum, opatrzy się go tekstem, że każdy wchodzi na własną odpowiedzialność i że klub nie odpowiada za jego zawartość.
Bo na razie to te powyższe strony są tak żałosne, że tylko wrodzona złośliwość powstrzymuje mnie przed definitywnym pożegnaniem tego forum.
- TO-MI
- Maniak
- Posiadany PUG: XU9J4
- Numer Gadu-gadu: 604584106
jesteś guruMunne pisze:TO-MI znow zajechales rowerem na wioske do kafejki internetowej? Tego typu tematy sa dla ludzi takich jak ty i levisek zebyscie mogli sobie poszczekac i w koncu gdzies sie wypowiedziec takze szczekajcie dalej. Gdyby moj mocz mial wlasciwosci lecznicze nawet bym was nie oblal w potrzebie.

jesteś tak zajebisty że zapewne możesz moczem leczyć i temat na pewno daje ci w końcu upuścić swoje prymitywne instynkty nie hamuj sie

twój wysublimowany humor mnie niegodnego przeraża znaczy poraża

wczoraj kafejki pozamykane były

Doba ma 24 godziny,zgrzewka 24 piwa...przypadek..? 
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207

http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
- yogurt
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: THP
- Numer Gadu-gadu: 3691207
hahahah, srogoMunne pisze:Wkleil bo jest debilem i sklonowana owca chyba proste. Nie mam zadnej A klasy nigdy nie mialem i nigdy miec nie bede. Idz sobie spoleruj chuja rownie dobrze jak "spolerowales" twojego zagazowanego trupa 406 i nie wypowiadaj sie w tematach zwiazanych ze mna czyli w zadnych bo gdzie indziej mial bys sie wypowiedziec.
@Rallye-korekta kupil auto w ciemno bo w ogole nie obejrzal nawet o zdjecia nie prosil bo byl tak podniecony ze kupe zrobil pod siebie.

- levis
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450
munir, wkleiłem to, bo dalej uważam, że jesteś forumowym trolem, co wszędzie gdzie się da wkleja fotki swoich zakupów i oczekuje adoracji od każdego, a tym co mają to w dupie albo powiedzą coś nie tak - wciskasz, że mają problem z zazdrością o kasę.
Jeżdżę moją 3 Litrową V6 na gazie i wcale się tego nie wstydzę - wolę mój 12 letni samochód, niż te wszystkie trupy dotknięte "ekologią", które obecnie są produkowane. Wydaję na paliwo 60% i przy okazji mam bardziej ekologiczny samochód niż jakikolwiek nowy diesel wypuszczany z fabryki...
Do Twojej Czarnuli, to lepiej nie wracać - po prostu śmiech na sali, zapomniałeś w ogłoszeniu napisać, że nie było miejsca ma budzie, gdzie nie pęka szpachla... I nie miej żalu, że to upubliczniłem - po prostu chciałem ostrzec wszystkich Twoich fanatyków, że to co sprzedajesz, a właściwie wady tego czegoś, są zwykle skrzętnie ukrywane. A sorry, powiedziałeś, że opony do wymiany, tylko zapomniałeś wspomnieć, że bieżnik odpada
A że wtopiłem lekko 4k za dużo za takiego trupa - trudno, nie da się tego cofnąć.
Teraz nawet jakbyś sprzedawał furę za pół ceny, to nie wydałbym nawet 20 pln na paliwo, żeby go chociaż obejrzeć...
Także nie miej do nikogo pretensji, że nie zachwycają się Twoimi projektami, wklejanymi fotkami przez gościa, który jedyne co robi, to myje samochody i trolluje forum...
TO-MI - zobacz u mnie na mojej wsi dzisiaj kafejka otwarta !
Do adminów/modów - rozumiem, że to wolny temat. Ja osobiście nic nie mam do tego forum, moje posty nigdy nie były usuwane, a nawet jeśli, to było to dobrze uzasadnione.
Jeżdżę moją 3 Litrową V6 na gazie i wcale się tego nie wstydzę - wolę mój 12 letni samochód, niż te wszystkie trupy dotknięte "ekologią", które obecnie są produkowane. Wydaję na paliwo 60% i przy okazji mam bardziej ekologiczny samochód niż jakikolwiek nowy diesel wypuszczany z fabryki...
Do Twojej Czarnuli, to lepiej nie wracać - po prostu śmiech na sali, zapomniałeś w ogłoszeniu napisać, że nie było miejsca ma budzie, gdzie nie pęka szpachla... I nie miej żalu, że to upubliczniłem - po prostu chciałem ostrzec wszystkich Twoich fanatyków, że to co sprzedajesz, a właściwie wady tego czegoś, są zwykle skrzętnie ukrywane. A sorry, powiedziałeś, że opony do wymiany, tylko zapomniałeś wspomnieć, że bieżnik odpada

A że wtopiłem lekko 4k za dużo za takiego trupa - trudno, nie da się tego cofnąć.
Teraz nawet jakbyś sprzedawał furę za pół ceny, to nie wydałbym nawet 20 pln na paliwo, żeby go chociaż obejrzeć...
Także nie miej do nikogo pretensji, że nie zachwycają się Twoimi projektami, wklejanymi fotkami przez gościa, który jedyne co robi, to myje samochody i trolluje forum...
TO-MI - zobacz u mnie na mojej wsi dzisiaj kafejka otwarta !

Do adminów/modów - rozumiem, że to wolny temat. Ja osobiście nic nie mam do tego forum, moje posty nigdy nie były usuwane, a nawet jeśli, to było to dobrze uzasadnione.
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Mogę się dołączyć do tematu ? 

- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
- Numer Gadu-gadu: 0
wątek z radyjkiem?MiceK pisze:Mogę się dołączyć do tematu ?

GTI_Efekt Masy 
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Widzę, że się pamięta 

-
- Peugeot 205 Master
Zalu w zadnym przypadku nie mam, bylo auto w rozpadku trup niemilosierny trafilo na debila ktory je wzial w ciemno i jak dla mnie po temacie. Mozesz byc z siebie dumny gratuluje ci zachecam do poruszenia do tego samego tematu ponownie bo przeciez nic innego rozsadnego na tym forum nie napisales. A moze napiszesz o tym Gti ksiazke? Ja dalej bede sie chwalil i podniecal tym co robie a teraz wybacz ze wruce do pracy ponoc jakies swieto dzisiaj jest i placa 4k za dyzur wiec wiesz:)
A i zapomniales ze twoj watek zostal zamkniety z powodu bzdur ktore w nim wypisywales ale mniesze z tym.
A i zapomniales ze twoj watek zostal zamkniety z powodu bzdur ktore w nim wypisywales ale mniesze z tym.
Ostatnio zmieniony 27 gru czw, 2012 1:36 am przez Munne, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Peugeot 205 Master
Zydowskich radze szukac u siebie jak i polowie Polskiego narodu, tak moco nienawidzicie tych zydow a plywa w waszych naczyniach ich krew:) Poszukaj pod terrorystami tam mnie znajdziesz.
yogurt pisze:hahahah, srogoMunne pisze:Wkleil bo jest debilem i sklonowana owca chyba proste. Nie mam zadnej A klasy nigdy nie mialem i nigdy miec nie bede. Idz sobie spoleruj chuja rownie dobrze jak "spolerowales" twojego zagazowanego trupa 406 i nie wypowiadaj sie w tematach zwiazanych ze mna czyli w zadnych bo gdzie indziej mial bys sie wypowiedziec.
@Rallye-korekta kupil auto w ciemno bo w ogole nie obejrzal nawet o zdjecia nie prosil bo byl tak podniecony ze kupe zrobil pod siebie.bylo 40 stron o tym jak mu wyszpachlowali, pomalowali , zalożyli felgi i ze bedzie turbo, to teraz bedzie 40 o tym kto kogo uryną obdaruje na nowy rok !
ciagle Cie szukam na pejsbuku ale na żydowskim Cie nie ma to juz nie wiem gdzie szukać...
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
A to coś ci sie jeszcze nie zgadza, czy tak tylko na wspominki cie wzielo ?MiceK pisze:Widzę, że się pamięta
Munne obawiam się, ze rownasz się z adwersarzami...
-
- Peugeot 205 Master
Moralez zawsze staralem sie z nimi rownac ale mam tez druga normalna strone:) Choroba dwubiegunowa?
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
wysoko mierzysz, raczej zabijanie nudy