ps. a ty Pieraś no kogo głosowałeś ?
Wasz ulubiony moderator ... :)
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Ja uważam że najbardziej pomocni sa: Kaktus i Para ale reszta moderatorów jest też jak dla mnie ok!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Para no coz ... swoj cenny glos oddalem dla Bubu. Mialem okazje nie raz z nim poklikac na gg i uwazam ze to rowny chlop. Czesto jest na necie albo bynajmniej jego sesja, stad nigdy nie wiadomo kiedy jest kiedy nie
Prawie zawsze jak sie odezwalem to byl. Poza tym On wpierw wyjasnia potem ..... a co potem to nie wiem bo nie mialem okazji sie przekonac
bezkonfliktowy czlowiek
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
-
BubuPN
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
heh, fakt, bubu na gadu dostepny 24/7 =] mi przez takie jazdy siadl zasilacz w kompie ;D jak po tygodniu wylaczylem, to juz nie odpalil :>Pieraś pisze:Para no coz ... swoj cenny glos oddalem dla Bubu. Mialem okazje nie raz z nim poklikac na gg i uwazam ze to rowny chlop. Czesto jest na necie albo bynajmniej jego sesja, stad nigdy nie wiadomo kiedy jest kiedy niePrawie zawsze jak sie odezwalem to byl. Poza tym On wpierw wyjasnia potem ..... a co potem to nie wiem bo nie mialem okazji sie przekonac
bezkonfliktowy czlowiek

sprzedany
-
BubuPN