Obiecane fotki Pug po zmianach.
Nowe felgi, opony oraz antena.
A teraz wnętrze:
Zmieniona kierownica, nawiewy, tunel, schowek, wymieniona na prawdziwą skóra na dzwigni zmiany biegów
do tego wyposażenie luksusowe elektryczne szyby i zegarek. Kiedy robiłem instalację pod szyby dodatkowo pociągnąłem też przewody pod centralny zamek, do wykorzystania w przyszłości.
I "zregenerowane" pokrowce. Kiedy je dostałem z fotelami miały poprzecierane czerwone lamówki. Stare zostały wyprute i dzięki pomocy mojej mamy wszyte nowe, wykonane z tasiemki i specjalnie przesznaczonego to tego sznurka.
Dzisiaj sprawdziłem, że hamulce z Renaulta 19/Clio I, na wentylowane tarcze, nie wchodzą pod felgi 13-tki. Minimalnie trą o wewnętrzną część felgi. Mogłoby im pomóc szlifowanie, albo założenie dystansów bo naprawdę nie brakuje dużo. Koła się kręcą, ale jednak obciera

.
W związku z tym, że w okresie testowania kolejnych zestawów hamulców stałem się właścicielem 3 zestawów (1 z 206, jeden ory z 205 1.1 i R-19), postanowiłem, że zmieniam felgi na 14-tki i wstawiam zaciski z 206. Są w najepszym stanie i są naprawdę solidne. Jak je zamontuję zrobię fotorelację co i jak. Z uwagi na finanse na początek chciałem kupić stalowe felgi, ale nie mam pojęcia jakie podejdą?? Ma ktoś doświadczenie co kupić? jakie ET? jakie oponki? Myślałem o felgach z 206.